Mit vegyek egy 70 éves nő szülinapjára?
Vágyik valamire konkrétan?
Esetleg gyűjt valamit?
Én ugyan még nem vagyok 70, csak 68, de azért elmondom,hogy én hogyan gondolom.
Gyakorlatilag ebben a korban már mindenkinek megvan mindene és ha valami szükséges, azt az ember szereti a saját ízlése és tapasztalása alapján maga beszerezni, mert rigolyák már vannak bőven. Így pl. számomra nehéz venni ruhaneműt, de valójában azok már nem is nagyon kellenek.
Könyvmoly voltam míg tudtam olvasni, így a lakásom tele könyvekkel, ha valami érdekel már a neten olvasom, mert helyet keresni neki probléma. Amellett ha könyvalakban olvasok valamit, egy oldal után folyik a könnyem és elálmosodom.
Desszerteket, tortákat nem ehetek, mert rossz a cukrom.
Tehát nekem a legszebb ajándék a megemlékezés, ahol együtt a családom. Enni egy jót (már amit ehetek: leves, sült, valami saláta) és utána egy diabetikus desszert, lehet az akár egy pohárkrém is. A lényeg,hogy mindenkim ott legyen, aki a szívemnek kedves. És tényleg semmi más nem kell!
Ha mégis nagyon erőltetnék, akkor egy kollektív ajándékot tudnék elképzelni, nem tárgyak sokaságát.
Aminek én személy szerint örülnék az egy kutyás wellness lenne, mert van egy öreg kutyám, akit nem szeretnék magára hagyni.
De ez én vagyok, minden öreg más, de a lényeg mindnyájunkra igaz, tárgyakra már nincs szükségünk, a család a legfontosabb!
Mekkora a keret? Milyen állapotban van a nő? 70 évesen igen nagy a szórás.
Utazás, wellness hétvége?
Nagyim 73 éves testvére pl. most nemrég egy új mobilt kapott. Rettentően örült neki.
Mi például összefogtunk a szűk családdal, gyerekek, unokák, és mivel pont elromlott a mikrója, megleptük eggyel. (Torta, csokor, közös ebéd.)
Te mint unoka, szerintem nem kell nagy dolgot külön, mert gondolom, a családdal együtt úgyis megünneplitek. Valami apróságot, aminek tudod, hogy örül. Egyik unokájától kapott pont a 70.-re egy szép hűtőmágnest. Ne a gagyi műanyagra gondolj, ez szépen kidolgozott, bronzhatású, a felirat is nagyon szép rajta:
Boldog
70
Születésnapot
Így leírva nem adja át, de nagyon örült neki. Ha mennek a dédunokái, mindig feljebb teszi, hogy ne érjék el, mert a többit állandóan pakolgatják.:) Csak egy tipp, te jobban ismered a nagymamád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!