Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen apa lánya kapcsolathoz...

Milyen apa lánya kapcsolathoz fűződő ajándékot tudnátok javasolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék az édesapámmal egy olyat dolgot ami egyedi. Leginkább medálra gondoltam ami mindig rá emlékeztetne. Milyen egyedi dologgal lehetne feldobni? Az is eszembe jutott hogy bele gravíroztatni az aláírását csak attól félek hogy az nem tükrözi eléggé az iránta érzett szeretetemet. Nagyon szeretném ha ez tényleg olyan dolog lenne amivel mindig úgy érzem majd ha nem lesz már velem hogy mégis lélekben segít engem. Előre is köszönöm a segítségeket. ❤️❤️

2020. jan. 11. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Közös élmények. Azokat megörökíteni. És azokból album, hogy ne vesszenek el a képek.
2020. jan. 12. 18:26
 12/14 anonim válasza:
54%
Esetleg valamilyen letisztult közös tetoválás, mindig "veled" lesz,egy tetoválás felelősséggel jár,nem akármit varrat magára az ember, ezért is tud páratlan értékkel bírni.
2020. jan. 12. 19:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretnék ilyet mert már most a halálára gondolok hanem mert szeretném ha valami maradandó fennmaradna mert ő volt az aki egész életemben segített és támogatott engem hiába váltak el édesanyámmal ő megtehette volna mint sok apa ilyen helyzetbe hogy ott hagy engem de ő nem tette és egész eddigi életemben ő volt akire bárhol bármikor bármiben számíthattam szóval a mi kapcsolatunk minden csak nem rossz... Köszönöm azoknak akik normálisan próbáltak segíteni és nem oltogatni úgy hogy azt se tudják mit miért tennék
2020. jan. 13. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy apa-lánya fotózás? :)

Van javaslatom, ha érdekel, írj privátban.

2020. jan. 14. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!