Fűszercsomag idős anyukának Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Anyumnak mindene meg van, 70 éves. Sokat ül otthon, szinte csak főzni szeret igazán, viszont csak nagyon olcsó fűszerekre telik neki. Arra gondoltam, veszek neki egy nagy fűszercsomagot, benne mindenféle magyaros és egzotikus tasakos fűszerekkel, paprikakrémekkel, pestoval, ajvárral, padlizsánkrémmel, stb. Szereti az ilyeneket, felhasználni, és enni is.
Mit gondoltok?
Nem szeretném, ha úgy gondolná, hogy azért veszem, mert az olcsó fűszerek miatt rossz az ételek íze, vagy hasonló butaságokat kombinálna.
Egyáltalán illő ajándék ez? Már nem élek otthon, mégis valamilyen szinten "mi" ennénk meg az ő ajándékának eredményét.
2019. dec. 18. 21:46
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez szuper ajándék, hiszen hasznos is, és szereti is ezeket. :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem örülne neki, jó ötlet. :)
3/6 anonim válasza:
szerintem ez tök jó ötlet, ennek én is örülnék
4/6 anonim válasza:
Szerintem is tök jó ötlet! Jópofa csomagolást is ki lehet találni hozzá.
5/6 A kérdező kommentje:
A csomagoláson még gondolkodom. :) Valami magyaros, szalagos, zászlós kellene, de nehéz kitalálni. :)
2019. dec. 19. 23:07
6/6 anonim válasza:
Láttam az egyik rokonomnál előre csomagolt változatban: egy nagy fonott tálban kör alakban voltak elrendezve a fűszerek, külön fűszertartókban. Szuperül nézett ki, kifejezetten ajándék jellegű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!