Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Játékautót mivel tudnám...

Játékautót mivel tudnám átfesteni?

Figyelt kérdés

Feketét szeretnék konkrétan egy típusból, de fehér, bordó és kék van. Mivel tudnám átfesteni? Alkoholos filc? Vagy az csúnya csíkos lenne?

Köszi!

2019. dec. 9. 05:58
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Zománcfesték.

Alkoholfilcet remélem te se gondoltad komolyan.

2019. dec. 9. 09:04
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Modellfesték?
2019. dec. 9. 10:36
 3/9 A kérdező kommentje:

Egy kis jétékot miért ne lehetne filccel??? Zomácfesték? Szerintem az fura?

Modelfestéket hol lehet venni? Nekem csak pár csepp kell.

2019. dec. 9. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképpen csúnya lesz. Látszani fog, hogy házilag meg lett buherálva. Ajándékba meg ciki ilyet adni.
2019. dec. 9. 12:13
 5/9 A kérdező kommentje:
:( Temperára is gondoltam, szerintetek? Mindenképp szeretném. Sehol nincs fekete.
2019. dec. 9. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tempera nem jó erre, pillanatok alatt lekopna róla. Nem mindegy egyébként, hogy milyen anyagból van, egy játékautó lehet fém, műanyag vagy fa is, nem biztos, hogy ugyanaz a festék jó bármelyikre. Az sem mindegy, hogy kinek milyen célra adod ajándékba. Ha mondjuk csak dekoráció lesz, akkor nem feltétlenül kell olyan tartósnak lennie, viszont ha kicsi gyereknek adod, akkor nem lehet olyan, ami lekopik, főleg ha még abban a korban van, amikor mindent a szájába vesz.
2019. dec. 10. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nincs gyakorlatod ilyesmiben ne festegesd, a megfelelően megválasztott festékkel is szedettvedett lesz. Esetleg festékspray szóbajöhet. Ha pontosan leragasztgatod a nem befestendő részeket talán vállalható lesz.

Egy előző jókat kérdezett: milyen anyagú és mire lesz használva? Egyébként egy hobbi boltba is elmehetsz, az anyag alapján tudnak ajánlani festéket

2019. dec. 10. 21:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Csak dekorációs célra lenne.

De már letettem róla. :( Nem lehet megcsinálni.

2019. dec. 11. 18:49
 9/9 anonim válasza:
Át tudod festeni, akril spray festékkel. :)
2019. dec. 12. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!