Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Szerintetek milyen karácsonyi...

Szerintetek milyen karácsonyi ajándék lenne páromnak egy arany karkötő?

Figyelt kérdés

23 éves lesz, nemsoká szülinapja is lesz ezért valami értékeset gondoltam ami sokat jelenthet neki. Nyilván nem a legdrágább aranyat hanem ami szép de egy olcsóbb kategóriából.

Srácok ti mit szólnátok egy ilyen ajándékhoz a szerelmetektől? Persze még egy kis apróság mellé.

Illetve ezüst vagy arany ami jobban bejönne nektek?

2019. dec. 7. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De itt ferfiről van szó 😀
2019. dec. 16. 18:23
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

Mik ezek a válaszok?😂

Szerintem az arany egyáltalán nem csúnya, nagyon szép tud lenni, nyilván nem a kutyaláncokra hajazó darabokra kell gondolni, hanem a szolid, visszafogott, elegáns ékszerekre. Szerintem aki csúnyának tartja az aranyat az nem látott még a fent említett kategóriából ékszert. A tescos beszólás meg degredáló volt, szerinted pl a jegygyűrűknek bizsuból kell készülnie?😂

2019. dec. 22. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
En sem hordanam. Most is van a fiok melyen egy par amit kaptam anno, de sose vettem fel. Oreges es ciki az arany. Szerintem.
2019. dec. 22. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!