Hogyan hozzam fel hogy mit kérek karácsonyra?
Ha ár-érték arányban drága, akkor miért is érné meg?:D
Amúgy ha elárulnád mi az, talán könnyebben tudnánk tanácsot adni.
"Anya, nezd ezt a kesztyut! Ilyen van az unokatesomnak is, nagyon strapabiro, mar harom eve hordja. Es meg a telefont is lehet hasznalni vele. Tudom, hogy draga, de mar nagyon regota szeretnek ilyet. Megkaphatnam karacsonyra? Nagyon boldogga tennetek vele. Nem kerek melle semmi mast!"
Az meg hogy felturod a hazat az ajandekodat keresve, pfff... Hany eves vagy, 10?
Szerintem a legegyszerűbb az lenne ha odaállnál a szüleid elé és szépen mondanád nekik, hogy te erre a dologra vágysz. Vagy ha nekik nagyon drága akkor meg kérd, hogy annyi öszeget adjanak neked bele, amennyit költeni szerettek volna rád karácsonyra. Ezt meglehet beszélne teljesen normális hangemben is, szerintem így egyáltalán nem bunkóság :)
Én ezt így szoktam csinálni karácsonykor és szülinapkor. Valamint anyukám is pont így cselekszik, így nem fogunk véletlenül se olyannal meglepni egymást, ami teljesen haszontalan lenne a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!