Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hogyan hozzam fel hogy mit...

Hogyan hozzam fel hogy mit kérek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék bunkó lenni a szüleimmel és követelőzni, de azt sem hogy véletlen ne az legyen a fa alatt amit szeretnék. És csak hogy ne higyjétek hogy ennyi idősen csak kérek: A szüleimnek és a tesómnak már megvettem az ajándékot. Amit én kérek az ár-érték arányban viszonylag drága. Viszont hosszú távon megérné.

2019. dec. 4. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg már megvették ők is az ajándékodat, szóval jó lenne mielőbb rákérdezni, megvan-e már, és ha nincs, elmondani az óhajodat.
2019. dec. 4. 19:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vették még meg. Átkutattam a lakást a padlástól a pincéig, apum munkahelyén is körülnéztem az ő részén, anyumnak meg a munkatársait kérdeztem meg, ők se láttak semmi olyasmit amit én kérek
2019. dec. 4. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ár-érték arányban drága, akkor miért is érné meg?:D

Amúgy ha elárulnád mi az, talán könnyebben tudnánk tanácsot adni.

2019. dec. 4. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy Nike kesztyű ami 8000 forint, de megéri mert unokatesómnak 3 éve ugyanaz a kesztyűje van és egy kopott folt sincs rajta. Ugyanúgy melegít mint egy rendes kesztyű, de vékony is, és telefont is lehet vele használni
2019. dec. 4. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem találtál olyat, amit te kértél volna, ők már vehettek/rendelhettek neked valamit, ami szerintük jó volna neked. Beszélj velük mielőbb.
2019. dec. 4. 20:51
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

"Anya, nezd ezt a kesztyut! Ilyen van az unokatesomnak is, nagyon strapabiro, mar harom eve hordja. Es meg a telefont is lehet hasznalni vele. Tudom, hogy draga, de mar nagyon regota szeretnek ilyet. Megkaphatnam karacsonyra? Nagyon boldogga tennetek vele. Nem kerek melle semmi mast!"

Az meg hogy felturod a hazat az ajandekodat keresve, pfff... Hany eves vagy, 10?

2019. dec. 5. 02:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legegyszerűbb az lenne ha odaállnál a szüleid elé és szépen mondanád nekik, hogy te erre a dologra vágysz. Vagy ha nekik nagyon drága akkor meg kérd, hogy annyi öszeget adjanak neked bele, amennyit költeni szerettek volna rád karácsonyra. Ezt meglehet beszélne teljesen normális hangemben is, szerintem így egyáltalán nem bunkóság :)

Én ezt így szoktam csinálni karácsonykor és szülinapkor. Valamint anyukám is pont így cselekszik, így nem fogunk véletlenül se olyannal meglepni egymást, ami teljesen haszontalan lenne a másiknak.

2019. dec. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!