Mmit készitsek neki?
Figyelt kérdés
Nevelőszülőnél vagyok s jön a karácsony.
A nevelőszülőmnek, a párjának,a kisebbik és a nagyobbik lányának már tudom.mit fogok késziteni,de a fiának még nem sikerült kitalálnom.
21 éves s szereti szekálni a hugait 😂
Ennyit szürtem le eddig belőle.
Miel a többieknek is kézzel készitem + kapnak csokit ezért neki is valami kézzel készitettdolgot szeretnék.
Előre is köszi a válaszokat! 😊
2019. dec. 2. 12:47
1/3 anonim válasza:
Rajzolj neki valamit és szépen színezd ki! mondjuk rajzolhatnál egy szép téli képet, havazást, vagy egy karácsonyfát! Én egyszer fogkrémet használtam egy havas tájhoz, hóeséshez és nagyon örült, aki kapta.
2/3 anonim válasza:
Ha van kézügyességed, készíts mini karácsonyi mintájú zoknikat, azokba tegyél édességet (vagy bármi mást) egy saját magad alkotta verssel és/vagy idézettel.
3/3 anonim válasza:
Csinálj hógömböt, vagy karacsonyfadíszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!