Mt adjak ajándékba nagyszüleimnek?
Az én nagyszüleim ilyen korban már azt mondták, hogy olyasmit, ami elfogy. Ételkülönlegesség, pipere. Nagypapám egyszer gyulaik kolbász díszdobozt kapott, és nagyon örült :)
Ha nem ilyesmit, akkor puha pléd, párna, papucs, melegítő, sál, olyan dolgok, amik a kényelmet fokozzák.
remek! köszönöm!
jöhetnek még ötletek :)
lesznek még ünnepek :)
idősek,de nem állnak rossz anyagi helyzetben.Ételt nem igazán adnék ajándékba,habár valami bon-bon különlegesség jó lehet.
Minden esetre mindenkinek köszönöm! :)
Szülinapra, névnapra tortát szoktam sütni a családnak(szülők, nagyszülők, nagybácsi), Karácsonyon mindig sokat gondolkodom, kaptak már tőlem is festményt, színházjegyet, könyvet és személyre szóló random dolgokat(pl nagybáttyám biciklikormány alakú pálinka szervírozót, mert szeret biciklizni és pálinkát főzni a haverjaival, nagypapám pedig biciklis kobakot, mert ő is sokat biciklizik, de ilyenre nem szeret költeni, ellenben sajnos egyre többször esik el...)
Idén szerintem színházba megy megint mindenki. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!