Milyen ajándékot vegyek anyámnak?
Figyelt kérdés
Már 60 fölött van és nagyon igényes, válogatós. Pár nap múlva lesz a születésnapja, de tanácstalan vagyok.
Tudnátok adni ötletet hogy egy idősebb nő minek örülne? Ruha, cipő van neki rengeteg, háztartási cucc is. Nem vagyok túl kreatív, kérlek segítsetek!🙂 (30/F)
2019. nov. 8. 18:41
1/8 anonim válasza:
Masszázsra, vagy kozmetikai kezelésre utalványt.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem jár ilyen helyekre.
2019. nov. 8. 19:20
3/8 anonim válasza:
Színház, opera, hangverseny jegy, bérlet.
Értékesebb kerámia.
Parfüm.
Valami élmény, ha érdekli az ilyesmi, akár autós, sok nő is szereti.
5/8 anonim válasza:
Ennyi infóból kb.semmit. Szerinted ennyiből meg tudjuk mondani?
6/8 anonim válasza:
Ha szereti a gyertyákat és illo olajokat akkor egy párologtatót veszel hozzá. Én most vettem a tescoban egy ilyen szettet, anyukám imádja. :)
7/8 anonim válasza:
Könyv, ágymelegítő, masszázs fotel, vagy olyan konyhai eszköz, ami még nincs neki pl. fondu készlet, gyümölcs centrifuga, almaszeletelő, olaj nélküli fritőz.
8/8 anonim válasza:
Nézz neki egy szép bőrkötéses vagy valamilyen hasonlóan igényes üres, általa megírható receptkönyvet vagy családi albumot. Müllerben, könyvesboltokban szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!