Mit vegyek 20. szülinapra?
A párom decemberben tölti a 20 szülinapját és a haverjaival szeretnénk összedobni neki valami fain ajándékra de nincs ötlet. Én már mindent személyeset ellőttem. (60 dolog amit szertek benne könyv, párna, képkeret, kulcstartó, fotóalbum)
Szüleim 20 éves bort fognak neki ajándékozni, szóval az se jöhet szóba.
1,5 éve leszünk együtt, ha ez számít.
Valakinek esetleg vmi ötlet?:)
18/L
Különleges csoki,vagy ami még jobb, egy vers amit te írsz neki őszintén, hogy mennyire szereted és amit gondolsz.
Az utazás is jó ötlet, menjetek el valami szép helyre.
Szerintem szervezzetek neki egy szülinapi bulit úgy, hogy mindenki belead a pénzbe és a szervezésbe is. Persze ha szereti az ilyet.
A te személyes ajádnékodként pedig én is a versre voksolnék. Az tényleg egyedi.
Meg én azt tervezem megcsinálni páromnak valamilyen alkalomra, hogy egy kis füzetbe felvázolod az elmúlt 1,5 év eseményeit. Én erre még gyűjtögetek, mert nekünk még elég friss a kapcsolatunk ehhez, így kevesebb az infó.:)
De benne lehetne pl. a megismerkedésetek, közös élmények stb. Tehetsz bele fotókat, rajzolhatsz bele, írhatsz hozzá szövegeket stb. Meg ami még eszedbe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!