Párom bmw-s és közeledik a szülinapja mit tudnék neki venni?
Mit jelent az, hogy BMW-s??? Szeret mindent, amin BMW logó van?
Mert nekem Mazdám van, de tuti kifutnék a világból, ha kapnék Mazdás bögrét vagy akármit :D Nekem ezek nagyon gagyi ajándékok, mint a plüss, meg a fényképes párna, stb. :D
Szóval, azt jó lenne tudni, hogy ő szereti-e az ilyeneket. Ha igen, akkor viszonylag egyszerű. Vehetsz bármit BMW logóval.
Én sem értettem soha ezt a BMW-s meg hasonló kifejezéseket. Van egy bmw-je vagy nagyon tetszik neki, oké. Ettől függetlenül nekem ez biztos nem lenne kiindulási pont egy hozzám közel álló személy ajàndékának kiválasztásában. Ennél sokkal személyesebb ajándékokat szoktam kitalálni :) persze ahogy te gondolod, de szerintem ( ha csak nem 14 évesek vagytok 2hét járás után) tekints el ettől a “bmw-s dologtól.
Ha mégis olyan jo otletnek tartod, menj fel pinterest-re es ird be, hogy bmw gift, biztos talalsz otletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!