Kaparóssorsjegyeket hogy tudom viccesen és kratívan eskűvőn ajándékba adni? Ötlet?
Ha meg nyernék az 50 milliót azért bántanak egy kicsit nem ? Ne értsd félre én magamból ki indulva írom.
És bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Ez a sorsjegy ez hülyeség. Testvéremék meghívtak annó az esküvőjükre vagy 500 embert, mindenkinek mondták, hogy tetszőleges értékben vegyenek sorsjegyet, és a végén talán a sokszázezer forint értékben kapott sorsjegyből talán ha 10.000 Ft nyereményük volt, akkor azzal nagyon sokat mondtam.
Engedd el, és vagy kérdezd meg, mire van szükségük (felesleges egy 22. színestv, vagy egy 13. mikróhullámú sütő ha 5 éve együttélnek, viszont lehet nagyon kellene egy mosógép,...)
A sorsjegyet engedd el, kérdezd meg, hogy mire van szükségük...és tedd hozzá, hogy ha olyan kérésük van, ami kb. egy toronyóra ára láncostól (magyarul: ami egy kész kisebb vagyonba kerül), akkor én igenis borítékot adnék, sok kicsi sokra megy, szedjék össze, takarékoskodjanak, spórolják meg MAGUKNAK.
Voltunk olyan esküvőn ahol nem kértek semmit csak mindenkitől 2 db kaparós sorsjegyet.
Érdekes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!