A lejárt permetszerek még hatásosak?
Figyelt kérdés
Van nekem bontatlan gyomirtó arra lennék kiváncsi, hogy még használnak e vagy semmit sem érnek?2019. júl. 11. 16:18
1/4 anonim válasza:
Pár hónapja 10 éves Glialkát használtam fel, hatásos volt.
Egy kicsit nagyobb dózist használtam. (+25%)
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Ha a csomag egyébként bontatlan, nem sérült akkor biztos.
3/4 A kérdező kommentje:
Bontatlan igen.
2019. júl. 11. 22:27
4/4 anonim válasza:
Minden termék (a tejtől a bőrápoló kenőcsön át a permetezőszerig) feltüntetett szavatossági ideje azt jelenti hogy addig a termék minimálisat romlik (hatása-minősége minimálisan csökken csak). Ezután már nem hozza a gyártó által megadott specifikációt.
Pl tejben felszaporodik a savanyúságot okozó anyag, permetszer csak fele annyira hatásos mint 2évvel előtte stb. A pontos változás függvénye hogy milyen (lineáris, négyzetes v hiperbólikus stb) az nem ismert, így a használata lutri: vagy bejön vagy nem, mindenki maga döntse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!