Mikor lesz következőleg napfogyatkozás, és újhold?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 23:23
21/44 A kérdező kommentje:
nekem akkoris tetszik:P
2010. júl. 5. 13:49
22/44 anonim válasza:
A korunk Rómeó és Júliája.
Ez a szánalmas tinilányoknak készült film/könyv sosem lesz egy szinten a Rómeó és Júliával :D
23/44 anonim válasza:
azért vigyázzunk a szavakkal, h lehet bárkit is Shakespearehez hasonlítgatni? Főleg egy ilyen pénzhajhász vámpírbolondot...hova jut a világ..a szépirodalom az maradjon szépirodalom és ne lektűr..
24/44 A kérdező kommentje:
amúgy van egy gyönyörűszép idézet az elején.nem fordítom magyarra,mert úgy nem lehet átérezni.
i'd never given much thought to how would i die,but dying in a place for someone i love,seems like a good way to go...
2010. júl. 5. 23:07
25/44 anonim válasza:
Szvsz bárki meghalna a szerelméért aki tényleg szerelmes.
26/44 anonim válasza:
Szerintem egy jó műfordító nagyon könnyedén tudna hasonló vagy még inkább romantikus, érzékletes fordítást adni. Az angol nyelv magyarok számára sosem fog annyit adni mint a magyar.
27/44 A kérdező kommentje:
szerintem így is nagyon jól hangzik,és ahogy mondja Bella a filmben ezt....:P
33%-ig van tele a hold,szóval nemsokára új hold lesz:P
2010. júl. 6. 09:45
28/44 A kérdező kommentje:
nemsokára ÚJHOLD
2010. júl. 6. 21:49
29/44 A kérdező kommentje:
holnap szerintem már ÚJHOLD lesz.
2010. júl. 7. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!