Mit kéne megtanulnom?
Már 12 éves korom óta érdekel a csillagászat. Már akkor gyűjtöttem a csillagászatról szóló könyveket, rengeteg filmet és videót néztem, ami ehhez kapcsolódó és 8 év elteltével ugyanígy teszek, szinte minden hírt elolvasok, ami a csillagászathoz köthető.
De szeretnék tovább lépni, hogy minél többet megtudhassak a világegyetemről. Aki tapasztaltabb, miket ajánlana, miket kezdjek el tanulgatni, hogy jobban megismerjem az űrt és annak működését, hogy ha beszerzem az első teleszkópomat, tudjak valamennyire tájékozódni a csillagos égbolton, és egyebek?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ajánlom figyelmedbe ezt a sorozatot:
Nemsokára úgyis indul a 2. évad, én nagyon várom :)
Istentelenül jó sorozat, ami szórakoztatóan mesél történeteket az univerzumról, és még a fiatalok számára is abszolút érthetően magyaráznak el benne mindent.
Amikor én fiatalabb voltam és nagyon érdekeltek a csillagászati dolgok, akkor néztem meg az első évadot. Nagyon sok új és érdekes ismeretet szereztem onnan, gondolkozom is, hogy újranézem a 2. évad előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!