Mosógépre milyen erők hatnak?
Még egyszer köszönetem Mindenkinek! Nem vagytok semmik, tényleg nagyra értékelem, hogy ennyien fáradoztatok a részletes válaszaitokkal! S szépen bennem is összeállt egy teljesebb kép a problémáról, de már rájöttem, hogy Ti meghaladtátok a mérnökinformatikus szak fizika tárgyának mélységét ;) mert hát ezen a szakon (amire járok) mindenből merítünk "egy keveset", lévén infós szak, tehát a fizika is csak mindössze 1 félév (sajnos, mert amúgy érdekelne a tárgy mélyrehatóbban, persze a programozás meg még ennél is jobban, ezért jöttem ugye erre a szakra). Járműmérnökin, meg gépészmérnökin már biztosan vesznek zúzósabb dolgokat, amiket Ti is írtatok, mert ott már ugye nem csak 1 félév a fizika, meg vannak másabb ide vonatkozóbb tárgyak is, stb..
Én viszont el fogok menni magántanárhoz, mert több alap dolgot sem értek, a tanárra inkább nem bíznám magam, úgyis csak felidegesíteném a kérdéseimmel, tehát marad a magántanár, hogy legalább a vizsgám jól sikerüljön. (bocs ez már nem része a témának, csak lelkiztem kicsit:)).
Üdv Nektek! :-)
Na csak hogy miért említettem a szállítási rögzítéseket:
Ha már nagyon videózunk, érdemes ezt is megnézni, ez a kiegyensúlyozatlanság hatása:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!