Miért nem tudunk egyszerre 2 decinél több hideg ásványvizet meginni? Vagy meg lehet csak én nem bírom? :D
Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 11:43
1/9 anonim válasza:
Az egyszerre az egy hajtásra értendő? Én pl sok (és csak hideg) folyadékot iszom, és egy hajtásra is meg tudok inni fél liter ásványvizet...
2/9 anonim válasza:
Milyen komoly kerdes:) Amugy lehet van benne valami, en ugy figyeltem meg hogy minel bubisabb annal kevesebbet tudsz egyszerre meginni belole. Legalabbis ha nagyon eros nekem marja a torkom es par korty utan nem birok tobbet, viszont ha gyenge, akkor megy ameddig szomjas vagyok.
3/9 anonim válasza:
fél litert én is szó nélkül megiszom egyszerre egy húzásra is :) a sörivó versenyeken sem 2 decis poharakkal versenyeznek :) de ettől még nem baj ha te nem tudsz egyszerre meginni többet :) legalább kis fogyasztású vagy :)
4/9 A kérdező kommentje:
Jó, hát buborékmentes ásványvízből én is meg tudok inni sokat:) De érdekes, hogy a kék színűből(ami le van hűtve) nem tudok meginni kb 2 decinél többet, mert marja a torkomat, ahogy a 2. válaszoló is írta:)
2010. jún. 25. 12:21
5/9 anonim válasza:
en a buborekos asvanyvizbol meg 1decit is alig birok meginni, de a simabol fel liter is siman...ez csak attol fugg, h szeretem-e a buborekot, vagy sem...en nem, nem iszok szinte semmi szensavasat...
6/9 anonim válasza:
Én is simán megiszok fél liter buborékos vizet ha szomjas vagyok..A párom például egy húzásra meg tud inni 1 liter tejet is...
7/9 anonim válasza:
Különböző a nyelőcsövünk, a szájüregünk érzékenysége. Rajtam mindig csodálkoznak, hogy hogyan tudom megenni a tűzforró levest, vagy a méregerős paprikát.
8/9 anonim válasza:
En egy kortyot se birok inni, mert utalom az izet, a menteset is meg a szenszavaset is:) De pl sima vizbol, gyumolcslebol vagy ice teabol megiszom akar fel litert is egyszerre ugy, hogy utana meg innek
9/9 anonim válasza:
Egyszerű a képlet. A szénsav mar, ezért ki-ki állóképessége szerint tud meginni egyszerre sokat/keveset. A hideget két okból nehezebb meginni: A hideg, is kellemetlen nagy mennyiségben, és a hideg folyadék több szén-dioxidot vesz fel, így jobban mar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!