Ere hogy reagáltak volna a dinoszauruszok?
Amit írsz az hülyeség. A T-rexnek is voltak ellenségei. Pl.: ha a raptorok összefogtak, akkor meg tudták ölni és másik T-rexek is veszélyt jelentettek rá, szóval meg volt benne a félelem és a túlélési ösztöne miatt, ha úgy érezte, hogy fenyegetve van, akkor menekült.
Valószínűleg az elején nem érezte volna fenyegetve magát a nála jóval kisebb termetű embertől, de beletanult volna a rejtőzésbe és menekülésbe.
" A raptor kb kutyaméretű dinoszarusz volt. Sosem tudott volna megölni egy T-Rex-et"
Melyik raptorra gondolsz? Jó párat felfedeztek már. A velociraptor pl inkább pulyka, mint kutya méretű (persze attól is függ, milyen fajta kutyára gondoltál :D ), de mondjuk egy utahraptor megvolt másfél méter magas is.
vagy, hogy te melyik fajta pulykára gondolsz.
Amúgy ne zavarjon, hogy utahraptor meg a t-rex között volt kb 60millió év.
"Amúgy ne zavarjon, hogy utahraptor meg a t-rex között volt kb 60millió év."
Miért zavarna? Sehol nem írtam hogy együtt éltek, csupán hoztam egy példát a látványos méretbeli különbségre különböző raptorok között.
" Látom nem tudod követni a beszélgetés folyamát. No sebaj, csak így tovább, éljen a utahraptor"
???
Ennyire megzavartam a gondolataidat hogy nem ragaszkodtam a kréta végi időszakhoz csak hogy hozzak egy látványos példát?
Valahogy nehezen hihető hogy ennyitől akár egy átlagos szellemi képességekkel megáldott ember is elvesztené a beszélgetés fonalát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!