Mit jelent az, hogy ökológiai egység?
Figyelt kérdés
Köszi a választ,és ha tudtok,ezekbe is segítsetek!: meddőhányő,vetésforgó,talajerózió.Köszönöm,ha vki megpróbál mind1-ikre válaszolni,és lécci,úgy próbáljátok megmagyarázni,hogy röviden,és én is vhogy megértsem.
Azért kellenek nekem ezek a szavak,mert dolgozatot írok ezekből,és nem tudom,hogy mit jelentenek:STényleg Köszikke!
2008. nov. 3. 18:55
1/3 A kérdező kommentje:
Inkább mégsem kellenek azok amit pluszba írtam,csak mit jelent az,hogy ökológiai egység???Még most kéne....Lécci,válaszoljon aki tud,elég röviden,csak tudjam mi az,mert sehol sem találom:(
2008. nov. 3. 19:46
2/3 anonim válasza:
A válasz nem könnyű, mert sajnos így önmagában semmit sem jelent. Az ökológia az életközösségek összetételével, működésével foglalkozó tudomány. Az ökológiai egység jelentése így teljesen homályos, valamilyen életközösség olyan része, amely valahogyan elkülönül a többitől.
3/3 howrselove válasza:
tudom hogy ezzel nem segítettem a kérdezőnek de aki nem tudná annak leírom
Az élővilág és környezet kölcsönhatásainak kapcsolatrendszere.
remélem tudtam valaki másnak segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!