Hogy kell kimondani ezt a számot: 12.345.678.901.234.567?
Figyelt kérdés
Én csak a milliárdig jutok, utána már nem tudom, mi jön. Valaki leírni léghyszíves betűkkel a fenti számot?2018. aug. 7. 15:27
1/5 Tislerics Máté válasza:
tizenkéttrillió-háromszáznegyvenötbilliárd-hatszázhetvennyolcmilliárd-kilencszázegymillió-kétszázharmincnégyezer-ötszázhatvanhét
2/5 Tislerics Máté válasza:
3/5 bollocks válasza:
tizenkétbilliárd-háromszáznegyvenötbillió-hatszázhetvennyolcmilliárd-kilencszázegymillió-kétszázharmincnégyezer-ötszázhatvanhét
4/5 anonim válasza:
Nem kell ... :D
Általában ilyeneket nem mondunk ki, mert felesleges, meg úgysem jegyzi meg senki.
Helyette inkább kb. 12 billiárdot, vagy kb. 12346 billiót, vagy kb. a trillió 81-ed részét mondunk.
De ha csekket akarsz írni nekem ilyen összegről, akkor betűvel #3 szerint tegyed. :D
5/5 Tislerics Máté válasza:
igen! a 3. válasz a jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!