Van itt olyan, aki azt hiszi, hogy a Föld lapos?
Nem hisztek a gravitációban, milyen jó lenne, ha az internetben sem hinnétek. Akkor nem terjesztenétek az ostobaságaitokat, és nem kéne attól tartania a normálisaknak, hogy még 3-4 embert be tudtok hülyíteni, a pár száz tagos szektátokba. xD
"Ezeket a Nasa is elismerte, nem léteznek." Mutass már egy ilyen nyilatkozatot, kérlek! És ne a Lipót mezei Náza dolgozóitól, vagy a NASAreti idézeteiből, ha lehet. Belegondoltatok egyáltalán abba, hogy az elméletetekkel, mekkora kisebbségben vagytok, a többséghez képest? Biztosan, az egész világ 99,9999999%-a téved, és annak a pár ezer lapos földhívő embernek van igaza, nem? Én meg az óceánokban nem hiszek, mert még nem láttam egyet se, és biztosan igazam van, mert kisebbségben vagyok! :D Vicc, az egész.
Ha meg a geoid Földet, meg a gravitációt nem tudjátok megcáfolni, legalább a netet cáfoljátok meg úgy, hogy nem használjátok, és mindenkinek jó lesz. :D
Kár, hogy nem hiszel az óceánokban. Azokban haladnak az internetkábelek.
Nem gondolom ostobábbnak magam nálad, kb ugyanannyira, hisz én is bevettem az összes mesét, és megtanultam a sok kitalált tudományos maszlagot, amit te annyira nagyra tartasz, hát én magasról teszek rá. Hogy mit olvastál a lapos Földről ami annyira felizgatott, nem tudom. Tény, hogy néhány lelkes amatőr bizonyítékokat kezdett gyűlyteni. Persze rögtön lehülyézték őket és bizonyítékaikat lefikázták. Természetes, hisz a gömb elmélet szabályai szerint nem lehet igazuk.
Lapos elmélet alapja a Biblia, amit emberek 60-70%-a szent könyvként tisztel.
Bizonyítékokat, pedig ha megbékél a lelked, meglelheted.
Azt írod, hogy "néhány lelkes amatőr bizonyítékokat kezdett gyűlyteni." Mi annál jobb bizonyíték, minthogy fogod magad és körbejárod a bolygót, és ha a végére érsz, akkor neked volt igazad? Ha meg körbeérsz, akkor elegánsan beismered, hogy tévedtél, és megúsztad, hogy hülyének gondoljanak.
És a Bibliát, az emberek 60-70%-a nem tiszteli szent könyvként, mivel úgy 2 milliárd muszlim van, 1,5 milliárd hindu, és ugyanennyi buddhista. És akkor még a többi vallást, meg az ateistákat nem mondtam. A Keresztény hívők közül, pedig a 99%-os többségnek, semmi baja azzal, hogy gömb alakú a bolygónk. Inkább az evolúció, a Föld kora, meg az ősrobbanás a megosztóbb kérdések a keresztény hívők közül, de a Föld lapossága, nagyon nem tartozik a népszerű elmezavarok közé.
(Egyébként, a "gyűjteni" pontos "j").
Amúgy, a tudomány, az nem egy ördögtől való cucc, hisz az is bizonyítja, hogy hány hívő használja a t. eszközeit, napi szinten (ahogy, te is, most). A tudomány és a hit békében meg tud férni egymás mellett, némi kompromisszummal. De ha valaki nem ismer kompromisszumot, akkor az amishok életét javasolnám neki, akik abszolút mértékben elzárkóznak a tudományoktól. Ők legalább hitelesek, mikor a tudományt fikázzák. Viszont aki, vagy 20 tudományos eszközt használva akarja cáfolni a tudományt, vagy nem hisz benne, az már abszolút hiteltelen kategória.
Honnan ez a mérhetetlen gyűlölet benned?
Komolyan mondom, vizsgáltasd ki magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!