Vélemény az "ultraluminális" Alcubierre-meghajtóról?
Miért lehetséges ez? Mert valamit nagyon benéztek a tudósok vagy az én elméletem hibás. Ugye megállapították hogy gyorsulva tágul, mert nyomot hagynak a dolgok, az hogy milyet az attól függ. De egyszerűen nem vették az figyelembe hogy a világ széle után nincs semmi! Elméletben. Vagyis ami úgy nézki hogy gyorsul az valójában lassul, mert a tér folyamatosan tágul és a belső tér növekszik(de mihez képest? Saját magához képest.) , és ezt figyelembe véve az egész tulajdonképpen nem más mint egy hatalmas differenciál mű;) amit beadsz azt valahonnan el is kell venni. De honnan? Hogy keletkezik spontán a semmiböl valami? Erre is van egy elméletem de ez már nem a kérdéshez tartozik.
A lényeg hogy nincs lehetőség ilyen "ördögi" masinák készítésére.
GyakoriExpert, nekem két kérdésem lenne, megtisztelnél, ha válaszolnál rá:
- Mi ösztönzött arra, hogy ilyesmivel kezdj foglalkozni? Mi a motivációd?
- Honnan/hogyan jutsz azokra a gondolatokra, amiket pl itt is leírtál?
Uraim, nekem csak egy kérdésem van.
Mi az a kvantum kolleráció?
Számomra is ijesztő!
Az a baj egyszerűen ilyen vagyok és mindennel foglalkozok. De ezt meg szeretném oldali mert nagyon izgat hogy mégis itt vagyunk a földön és ez hogyan lehetséges.
Egyszer volt egy ilyen beütésem hogy nagyon beleéltem magam ebbe az erzésbe hogy az emberi lét, meg az egész univerzum létezik.
Akkor rájöttem hogy ez egyszerűen annyira titokzatos de mégis működik, és ittvagyunk, a nap süt, a bolygó kering, megy minden, hát ez meg mégis hogy lehetséges?
Mert nem mondatod az hogy nem így van, nem tagadhatod le hogy az egész csak illuzió. Mert kinyújtod a karod és megtudsz fogni dolgokat, valami ott van, de hogy az miért pont így az a kérdés, a nagy kérdés, aminél nincs nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!