Ilyen hideg lesz napközben?
Igen, elég hideg lesz. Olyan a kontinens időjárási helyzete, hogy a következő napokban akadálytalanul zúdulhat a szibériai hideg levegő.
Egyébként a derült ég - havas felszín kombó kedvez legjobban a kemény fagyoknak. Hajnalra jól lehűl (nincs felhő, ami visszaverje a földkisugárzást), a nappali napfényt viszont visszaveri a hó.
Nemnem.
Ha nincs felhő, maga a napsütés pont olyan erősnek fog érződni, mint február végén szokott. Csak minden, amit hó fed, az nem sokat fog érezni a nap erejéből. Bent a házban, zárt ablak mögött érződni fog a melege.
Engem az "zavar" leginkább, hogy nem csak egy-két nap fagyos időt jósolnak, hanem min. egy hetet. Itt állunk a tavasz küszöbén és nesze.
Decemberben,januárban meg szinte tavaszias napok is voltak.
Jól megcifrázza magát a tél.
Szerintem semmi fura nincs abban, hogy februárban ilyen hideg van. Máskor is szokott. Talán csak azért fura most, mert eddig nem igazán volt nagyon hideg még idén.
A februári nap melegét kizárt, hogy érezd a házban :D
Amennyire én emlékszem, "régi" teleken is január vége meg a komplett február volt a leghidegebb.
A március is ritkán volt meleg.
Régen a decemberi hó volt gyakoribb valamivel, a február mindig is ilyen hideg volt, sőt, inkább hidegebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!