Létezhet a valóságban is olyan faj, mint a Starcraft zergjei?
A kígyófarkú kétkarmos?
Nem tűnik valami praktikusnak ez a testalkat szárazföldre. Intelligens lénynek főleg nem.
Megpróbáltam elképzelni, ezzel az alkattal és manuális képességekkel hogyan pattinthatták az első szakócát. :D
Utána néztem. A zerg mesterséges élőlény a Wiki szerint. Elvileg fejlett biotechnológiával lehetne ilyet készíteni. De léte csak rövid, jelentéktelen epizód lenne a Galaxis történelmében.
Ha egy zerg kimegy a wc-re, nem tudja kitörölni anélkül, hogy le ne vágná a saját farkát. (:D)
* * * * * * * * *
Itt egy komoly válasz is:
Ez egy játékdizájn, mint sok fantázia jármű, vagy fantázia fegyver. Az a legfontosabb tulajdonsága, hogy jól, vagy félelmetesen nézzen ki.
A dísz, vagy fantázia-fegyverere egész iparág állt rá. Sokan jó pénzt fizetnek érte, és falra, vagy vitrinbe teszik ezeket. Valós harcban vagy eltörne, vagy hamarabb sebezné meg gazdáját, mint az ellenfelet az ilyen fegyver.
A zergeknek sem kell életképesnek lenni, elég ha a frászt hozzák a játékosra.
#6,
ezt hogy a viharba tudtad összeszedni?!
"A válaszíró 16%-ban hasznos válaszokat ad."
#7 Válaszadó!
Valaki meghekkelte az értékelésemet. Tudod sok embernek a tyúkszemére léptem. Valaki úgy gondolta, hogy attól igaza lesz, ha belepiszkál a szerverbe.
Más is járt már így, és új fiókot nyitott.
Én részben lusta vagyok, részben örülök, hogy nincs veszteni valóm.
Muhahaha.
Aham, rémlik, hogy pár hete egy másik "kategória toplistás" is beszámolt valami hasonlóról. Csak ő talán újraregisztrált.
Igazából a zergek tudnak spórákat kijuttatni az űrbe, amivel más bolygókat is képesek elérni, aztán megfertőzni.
Elég belőlük egy spóra is, ami bejut az adott bolygó felszínére és szaporodni kezd.
De igazából célzott mutációval bármit képesek szervesen megalkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!