Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Normális ez az időjárás?

Normális ez az időjárás?

Figyelt kérdés

December van. TÉL van. Kimentem az előbb,mintha tavasz lenne. Délnyugaton 14 fok meleg van. Én úgy gondolom,hogy nyáron legyen meleg ,tavasszal-ősszel enyhe 15-20 fok körűl,de télen legyen már hideg. Sokan nem szeretik a hideget de megvan az előnye,sőt télen kell is a minusz is hiába fázunk,felöltözünk. Ennyi.

Januárban szokott nagyon hideg lenni ahogy tavaly is. Nem valami jó de kell is egy kicsit,kifagynak amiknek ki kell fagyniuk. Aztán majd jöhet a tavasz',nyár és így tovább ,de télen a hidegebb a jó. A hidegben felöltözve sétálgatni sokkal egészségesebb mint nyáron a négy fal közt tölteni a nyári szünetet.

Jó nem kell -20 fok,de az a januári kis hideg is kell.

Mi van az időjárással,hogy most is 14 fok van nyugaton?

Mi ez? Normális ez,régen is volt ilyen vagy sosem,egyszer sem? Egyáltalán januárban lesz hidegebb ahogy szokott vagy az is elmarad?

2017. dec. 24. 13:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

"# 8 Te el tudod képzelni, hogy MINDENKI leszarja neked mi a kellemes? Egy idióta kis tizenéves f sz lehetsz, aki szart sem tud semmiről."

Igen, egészen biztosan az vagyok :) El tudod te képzelni, mennyire nem érdekel, hogy szerinted ki mit szar vagy nem szar le? :D

"A 15 fokos december és január egyáltalán nem normális, és rendkívül aggasztó. Az időjárás egyre szélsőségesebb, és ennek nagyon nem lesz jó vége. De te ezt honnan is tudhatnád, nem igaz? "

Te viszont mitől vagy olyan bizonyos benne, hogy ez ennyire aggasztó? Biztosan olyan nagyon sok éghajlatváltozást/globális felmelegedést átéltél már, hogy rutinszerűen tudod, mi fog következni, igaz?

Megnyugtatlak, a bolygó nagyon hosszú évmilliókon át sarki jégsapkák nélkül leledzett, és remekül elvolt, senki se panaszkodott hogy nincs hideg meg tél. Csak azért, mert te egy hidegebb időszakban születtél, hogy vannak jégsapkák meg téli mínuszok, attól még egyáltalán nem biztos, hogy az a normális is. Vagy hogy bármi más időjárás nemnormális lenne.

"Ha te pedig annyira szereted a meleget, akkor irány Afrika."

Minek? Egyre melegszik az idő, nem kell nekem mennem sehová :D

"Itt az éghajlat szerint a négy évszak lenne normális,"

Mert miért is? Mert neked ez tetszik? Vagy mi másért lenne a négy évszak a normális? Ki, mikor, milyen kutatási alapokra helyezve jelentette ki, hogy a négy évszak a normális, ami meg nem négy, az nem normális?

Az egy dolog, hogy nagyapáink idejében így volt, de ettől még egyáltalán nem biztos, hogy ami nem úgy van, az nem normális. Az időjárás, éghajlat az ember nélkül is változik, mi alapján jelented ki egy kiragadott állapotáról, hogy az normális vagy nem normális?

2017. dec. 29. 13:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Most a télért hisztiztek télen meg a nyárért. Ez a nemnormális. Az időjárás nekem tetszik. Akinek nem tetszik, hogy tetszik az pontozzon le.
2017. dec. 29. 14:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Igy van ,igazad van,ennek a süttürüttü-nek Afrikába kéne költözni,élvezze a +50 fokot.

Remélem megjön a tél, ezután úgy január közepe körűl.

Az is kell.

2017. dec. 29. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!