Kémiából mik a legeslegjobb tananyagok, amikkel eddig valaha találkoztatok?
Ami nagyon erősen megmaradt bennetek, ami nagyon sok összefüggést felvetett... amire azt mondtátok, hogy : Ez igen, ezért megérte leülni tanulni/olvasni/meghallgatni/megnézni a videót.
Vagy ami akár meg is szerettette veletek a tárgyat.
Persze nem emelt szintű kémiára gondolok, hanem az alap, ált. iskolai szintű kémiára, DE jól, felnőtt fejjel élvezhetően elmagyarázva/leírva.
Tehát pl. elsőrendű/másodrendű kötések, kémiai egyenletek alapjai, oxidációs szám, savak-bázisok, stb.-stb.
Tehát alapfogalmak, alap tudás. ami az általános műveltség, de egy _stabil_, magabiztos tudást ad.
Előre is köszönöm!
Engem annak idején a szappanfőzés fogott meg. Nem értettem, hogy lesz a faggyúból szappan. :)
(Mondjuk most sem értem.)
Legeslegjobb?
De kinek?
Én vizuális típus vagyok, előadáson mindig szenvedtem, mert hallás után nem értettem. De bármilyen könyvből egyből össze tudta rakni a dolgokat a vizualitásom. Meg alkalmazkodó és megengedő logikám van, döcenőkkel és bakugrásokkal is megbírkózik.
Én a feladatokat szeretem, nekem a gyakorlat az, ami segít elsajázítani az elméletet.
Na, végre!
Köszönöm 4-es válaszoló! Igen, eddig ezközelíti meg leginkább a kérdésemet.
NEM tematikára gondoltam! Hanem tananyag-forrásra : könyv, XY kiadott jegyzete, oktatófilmek, weboldalak, blog.... stb-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!