Ha éjszakára kiraknál az ágyad mellé mondjuk 15 ml vért, a szúnyok meginná, vagy ekkor is téged csípne meg?
Kicsit szokatlan kérdés, tudom, és nem áll szándékomban kipróbálni. Kérlek csak komoly válaszokat írjatok.
Köszönöm
Hát nem tudom...
Szerintem akkor is csípne .
De mostmár érdekel a dolog :P
Hát nemtudom... lehet h téged nem csípne meg, de a zümmögése szerintem ugyanúgy zavarna...
érdekes kérdés!
Lehet, hogy nem, mert az hideg lenne.
De ezt nem tudom megalapozni, csak gondolom...
A súnyog a test kipároltságát, hőmérsékletét, szén-dioxid kifúvását érzékeli, ez alapján választanak áldozatot. Állítólag a 0-ás vércsoportúakat és a várandós nőket gyakrabban csípik meg, mert a kismamákban valamivel magasabb a testhőmérsékletük.
Általában elegendő egy súnyognak egy-két csípés, hogy elegendő vért gyűjtsön össze, ami elég lesz ahhoz, hogy a petéit lerakhassa.
Amúgy ha csak kitennéd a vért a szobába, hamar megalvadna, amit a súnyog fel se tudna szívni.
Utolsó vagyok.Kicsit siettem az írással és elírtam. javítok:
test kipárolgása, a kismamáknak a testhőmérséklete. bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!