2012? Hiszitek hogy tényleg világvége lesz?
Juuuj vki, hogy bedurcázott a hétszázát!
Na már most annyit csak, h a Föld létezésének szempontjából az a 200 év baromira nem sok, tekintve, h vagy már kb. 5milliárd éve van, a 10 évről nem is beszélve...
Pláne, h akkoriban még tényleg természeti katasztrófákról volt szó, míg ma az emberek jócskán nevezhetőek felelősnek a Föld pusztulásáért, és nem az elmúlt 3-4 év, hanem vagy 50-100 évről beszélek. És a lényeg, h érthetően, tisztán leírtam, hogy: (hangsúlyozom!!!) Én sem (MOST FIGYELJ!) hiszek a 2012-s majás dologban, de tény, h túl sok évet nem adok neki. (200-300!)
Jah és akkor már a poén kedvéért, igen az ufókban is hiszek, csúúúnya volna, ha az ember lenne a legértelmesebb lény, háááát még ha ilyen hisztis... :DDD
Utolsó: Bocs, hogy én is beleszólok, igaziból csak kérdezek... Milyen természeti katasztrófákra gondolsz, amik besűrösödtek?
Csak mert tök igazad van abban, hogy párszáz év nem számít, viszont akkor nem értem, hogy milyen katasztrófából van több? Mert az emberek ilyenkor az izlandi vulkánra, meg földrengésekre, stb gondolnak (amivel kapcsolatban teljesen egyetértek a másik válaszolóval), de akkor te ezek szerint nem ezekre gondoltál?
És világvégét párszáz év múlva hogy érted?
Mert azért az se mindegy, hogy nekünk embereknek jósolsz 100-200 évet, vagy a Földnek, vagy a világnak...
Bocs a kérdésekért, csak abból amit írtál nehéz eldöntenem hogy teljesen egyetértek veled, vagy abszolút nem. :D
11.26-os!
Nagyjából ezzel az ürgével értek egyet, mégha hülyének is néztek, ugye. :D
És körvonalakban 50 éve is voltak katasztrófák és ma is, ez 50 év alatt rengeteget fejlődtek a különféle tudományok, technika blablabla, vele párhuzamosan egyre inkább roncsoltuk Földünket, viszont megdöbbenésünk, tehetetlenségünk a Föld különféle katasztrófáin éppolyan, éppakkora mint akkoriban. Tény fingom sincs, h mit kellene tenni, hogyan kellene elriasztani egy hurrikánt, bármit, de amennyiben hinni lehet azon híreszteléseknek például - amit én lazán kinézek belőlük - hogy az amcsik minden július 4.én befolyásolják az időjárást csak, h szép időben ünnepelhessenek, akkor ahhoz képest ezen a téren is sokkal előrébb kellene lenniük.
Nem érdemeljük meg Földünket. :D
11:26-os vagyok.
Már miért néznénk hülyének, ha egyet értesz Meskó Attilával? Ha így gondolnám, akkor illene visszaadnom a geofizikusi diplomámat, amit az ő könyvei nélkül nehezen szereztem volna meg.
Csak a hozzászólásaid félreérthetőek(?) voltak, mert azt mondtad, hogy felgyorsultak a természeti katasztrófák, nem azt hogy egyre több kárt okoznak, vagy arányaiban több emberi életet követelnek.
A második hozzászólásodból meg úgy lehett érezni kicsit, mintha mi tehetnénk arról, hogy vannak természeti katasztrófák...
Szóval ha valaki itt hülyének nézett az nyilván nem amiatt mert egyetértesz Meskóval, hisz egyrészt ezt nem mondtad, másrészt gyanítom, ha ő is köztünk lenne, az legelsők között kötött volna bele az első kommentedbe.
Még annyi, ha már a hurrikánt szóba hoztad, tény, hogy "elriasztani" még nem tudjuk, de jó példa azon katasztrófákra, amikben jóval kevesebb ember hal meg, mint 20-30 évvel ezelőtt, mert sokkal jobb az előrejelzés. :)
Szóval erre kivételesen még az sem teljesen igaz, amit Meskó mondott, mert kevesebben halnak meg benne. (Bár az anyagi kárról ez a csökkenés nyilván már nem annyira mondható el...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!