Milyen idő van felétek?
Figyelt kérdés
Hozzátok is odaért a vihar?2010. máj. 25. 20:17
1/16 anonim válasza:
itt már volt egyszer, elmúlt aztán szép szivárvány lett :)
de most megint közeleg :(((
2/16 anonim válasza:
Már megint dörög és villámlik..:( mikor lesz ennek vége???
3/16 anonim válasza:
első vagyok. szerintem még egy jó ideig tartani fog :SS
4/16 anonim válasza:
Zalaban meleg van, szelcsend es nyar esti feeling(egyelore)
5/16 anonim válasza:
Tiszakécske, égszakadásföldindulás. Dörög villámlik szakad fúj nem kicsit, nagyon . féleeeeeeeeek.
6/16 anonim válasza:
Hajdú-Bihar északi csücskében meg szép csendes nyári este, távolban sötét fellegek.
7/16 A kérdező kommentje:
Mi Siófok mellett lakunk.A vihar nagy része gyorsan elvonult,rengeteg eső esett pillanatok alatt.Még most is hallom,hogy dörög,de már távolabbról.
A legnagyobb szívás,hogy beengedtem a kutyát,hogy ne ázzon,és most meg nem akar kimenni.Nem hülye.:)
2010. máj. 25. 20:56
8/16 anonim válasza:
Zala tényleg jó!:) Meleg, szélcsend, pont kellemes idő:)
Itt pénteken volt nagy vihar, fák kidőlve, árkok össze-vissza, az úton pedig 5-10 centi magasan folyt a víz, ami sarat és köveket hagyott maga után:)
9/16 anonim válasza:
Miskolctol nem messze lakom (20km)ott állitolag már szakadt ma az esö itt nem járt még:))kellemes nyári szél fujt hét ágra sütött a nap ma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!