Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hol tudnék a Naprendszerrel...

Hol tudnék a Naprendszerrel foglalkozó filmet letölteni?

Figyelt kérdés
A Naprendszer és bolygók bemutatása vagy bármi hasonló.
2010. máj. 25. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Röviden: fogod a kedvenc keresöoldaladat és beírod, hogy "naprendszer" meg hogy "videó".

Hosszabban: A legtöbb keresöoldalnak van saját videókeresöje (pl a google-ben bal oldalon beállíthatod a keresést videókban). És rákereshetsz naprendszerrel, bolygókkal kapcsolatos videókra az egész neten a megfelelö kulcsszavakkal.

Ennél célirányosabb, ha felmész mondjuk a www.youtube.com-ra és a keresömezöbe beírod, hogy "naprendszer" vagy hogy "bolygók". Angolul még esélyesebb: "solar system" vagy "planets". Rengeteg videót fogsz találni.

Sok sikert!

2010. máj. 25. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
ennyi nekem is összejött. de egyrész magyarul kell, úgymeg nem sok van...és lehetőleg hosszú, nem csak 5-6 perces
2010. máj. 25. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:

neked nincs másra szükséged csak kizárólag az Utazás az univerzum peremére című filmre:)

nézz szét valamelyik torrentoldalon,valahol biztosan megtalálod.remélem tudtam segíteni

2010. máj. 25. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a javaslatot, megtaláltam, épp töltöm. jónak tűnik.

mégegyszer nagyon köszönöm. ha tudtok még ilyen filmet, várom!

2010. máj. 25. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:

A NatGeo-n adták/adják a Szélsőséges Világegyetem című sorozatot, ott is nézheted, de én torrentről is leszedtem őket. Bár ez inkább az egész világegyetemmel foglalkozik de van Naprendszeres része is.

Utazás az univerzum peremérének pedig én is utána nézek :)

2010. máj. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!