Mit szóltok a "piramisokhoz" és az emberi archoz a Marson?
Az emberi arcot formáló dombot/hegyet most hagyjuk is inkább, biztos csak a fény játéka.
Szerintem felesleg bele magyarázni akármit is.
Viszont nem számít gyanúsnak hogy a mellette álló képződmények némelyike kísértetiesen hasonlít egy piramisra?
A természetben nem igazán lehet megfigyelni ilyen egyenes vonalakat.
Nekem inkább az a furcsa hogy ugye elkészültek jó pár évvel ezelőtt ezek a fényképek a Marson és azóta senkinek eszébe sem jutott szondát küldeni arra a környékre.
Miért oda küldik a szondát ahol igazából semmi sincs ahelyett hogy megnéznék inkább mik ezek az érdekes képződmények?
Vagy lehet oda is küldtek csak nekünk nem számolnak be róla?
"Miért oda küldik a szondát ahol igazából semmi sincs ahelyett hogy megnéznék inkább mik ezek az érdekes képződmények?"
Mert a NASA nem 50 éves, kisfelbontású fényképek alapján választja ki a landolási helyeket. Amit kielégítő mértékben meg tudnak vizsgálni innen a Földről is, annak a megnézegetéséhez nem fognak egy százmillió dolláros ketyerét küldeni sehová.
Többször volt már ez a kérdés és részletes, ÚJ válaszok is születtek már. Minden ilyen alakzatot megnéztek már nagyobb felbontásban és más fényben is.
NEM arc - még csak nem is hasonlít hozzá - és a "piramisok" pedig a másik oldalukról nem piramis alakúak.
"csak nekünk nem számolnak be róla?"
A konteóval menjél át az ezotériára.
Ha már a gugliba is lusta vagy beírni a kérdésed, amire özönlenének az új képek.
Nem számít gyanús képződménynek. Itt a földön is rengeteg természeti jelenség hasonlít bármire, amit ember elképzelni tud.
Nekem van egy saját készítésű fényképem egy növény terméséről. Igaz a termést megsikálták, hogy fényes legyen, és a fényképest alkalmas szögből kell készíteni. A növény neve Coco de Meer. Egy speciális kókuszpálma termése, a nagyobb példányok 50-80 kilósak. A fényképet többször elsütöttem, mint egy formás fekete hölgy hátsó felét alsó pozícióból fotózva. Senki sem tiltakozott, legfeljebb azt kérdezték, hogy engedte meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!