Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi történik az egérfogóban...

Mi történik az egérfogóban lévő egérrel?

Figyelt kérdés
Ha nem döglik meg egyből, és elengedem, akkor maradandó egyensúlyvesztés alakul ki, vagy egy idő után helyreáll?

#egér #csap #pusztítás #írtás #egérfogó #fejbe vág #nyakon csap
2017. márc. 25. 11:56
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
A témánál maradva a macskáimat szétszaggathatják, az nem baj. De őket ne egye meg semmi...
2017. márc. 30. 09:44
 22/32 Wadmalac ***** válasza:

"Majd, ha veled is ezt csinálják, akkor magyarázz!"

Nem érv bűntettre. Nem magyarázok b.meg, hanem megmondtam, hogy bűntett, akkor bűntett. Majd mondd a bírónak is, hogy neki legyen ilyen szomszédja. Tutira enyhítő körülmény lesz.

"Egy kutya meg nem ember."

És akkor már mindent szabad?

Van jogod reklamálni

- a kutyák gazdájánál

- önkormányzatnál

- fel is jelentheted.

A kutyáktól téged tökéletesen elszigetelő kerítés építésére jogi úton kötelezhetik.

Ehelyett mi a zseniális megoldás: megmérgezem a kutyákat.

Grat.

Ismétlem, az bűntett.

És nem csak azért, mert a törvény kimondja, hanem mert embertelen, bunkó megoldás. Minimum az a színvonal, mint az a szomszéd, aki xarik rá, hogy téged zavarnak a kutyái.

2017. márc. 30. 10:00
 23/32 A kérdező kommentje:
Akkor is azt kívánom, hogy éld meg, mielőtt engem tartasz rossznak a kutyák helyett! És szánalmas, ha ez bűncselekmény. Hogy egy kutyának annyi, sőt több joga van, mint egy embernek. Hogy az embert megbünteti, ha élni akar.
2017. márc. 30. 10:39
 24/32 Wadmalac ***** válasza:

Ha neked szánalmas, hogy az állatkínzás bűntény, akkor nem ebbe az országba való vagy.

"Hogy egy kutyának annyi, sőt több joga van, mint egy embernek."

Ezt honnan a szent xarból ástad ki, hogy több joga van? Hol volt ilyen írva?

Már ne haragudj, de ez ordenáré baromság.

Ha neked egy embert idegesíteni, meg egy kutyát megölni, az ugyanaz az értékrend-kategória, akkor nincs miről beszélnünk.

2017. márc. 30. 13:13
 25/32 anonim ***** válasza:

Nagyon nem ugyanannyi joga van, hanem sokkal kevesebb.

Pl. ha te megkínzod és megölöd, kapsz max 3 év felfüggesztettet, ha a kutya széttépne téged vagy csak súlyosan megsebesítene, őt halálra ítélnék.

Én értem, hogy utálod a kutyákat, de akkor sem mérgezheted meg őket. Beszélj a gazdájukkal, hogy kösse meg őket. Legvégső esetben jelentsd fel. De nehogy már aljas módon állatokat mérgezz.

2017. márc. 30. 13:21
 26/32 A kérdező kommentje:
Hát kívánom, hogy kínozzanak benneteket is, a drága kutyuskák! Könnyű magyarázni, meg védeni, ha téged békén hagynak... Nem ok nélkül nem szeretem, nem én vagyok a gonosz, rosszindulatú szemétláda, aki ok nélkül kínozgatná az állatokat csak mert élvezi. De persze nektek egyre megy, mert a kutya az számotokra szent. Nektek oké, ha széttépi a macskát, nektek oké, ha széttépi az embert, nektek oké, ha nem hagyja békén az embert. Persze, mert veletek nem csinálják. Ennyire egyszerű. Ha nektek szent, egyen meg titeket, meg zavarjon titeket! Ha engem nem zavar, tőlem akár élhet is.
2017. márc. 30. 16:09
 27/32 A kérdező kommentje:
És amúgy, mi az, hogy őt halálra ítélnék? Mi az, hogy őt? Nyald már ki a seggét az összesnek bő nyállal! A kutyákat kell etetni, nem az embereket. Ez a fontossági sorrend. Bár úgy lenne, hogy kinyírnák, miután megtámad, sőt, bár úgy lenne, hogy kinyírnák, mielőtt megtámad! De nem, mert szegény nem tehet róla. Komolyan, a kutyák iránt akkora együttérzésetek van, de az ember iránt semmi. El se tudjátok képzelni, milyen úgy élni, hogy nem hagynak.
2017. márc. 30. 16:20
 28/32 anonim ***** válasza:

Kicsit elszabadultak az indulatok.

De azért azt jobb helyretenni, hogy nem feltétlenül a kutya hibája, hogy egy neveletlen dög lett.

Nagymamámat meg engem, még gyerekként támadtak meg ilyen kutyák. A mama gyorsan felkapott, így nem haraptak meg, de az ő lábát jól megtépték.

Szerintem ha ilyen a helyzet, akkor mindenképpen tegyél feljelentést, mert egy agresszív kutya nem kicsit közveszélyes. Az állatvédők is csak addig védik, amíg nem az ő arcukba mar bele. Aztán utólag el lehet altatni, de az áldozatnak már senki sem adja vissza a kiharapott, szétroncsolt részt.

Azt is jó lenne tudni, hogy miért ugatnak annyit. Nem lehet, hogy a szomszéd éhezteti őket? Nincsenek fájdalmaik? Ha valami betegség gyötri őket, az is okozhatja ezt.

2017. márc. 30. 16:25
 29/32 A kérdező kommentje:
Legfőképpen azért ugatnak, mert többen vannak, és ha egy megunná véletlenül esetleg, egy másik ugat, és akkor az egyik is. A gazdájukat nem ugatják. Tehát, ha széttépnének, utólag kiderülne, hogy aranyos, jó kutyák. Ugatás közben minden neszre megállnak, figyelik, nem-e a gazda szólt rájuk, ha nem, akkor folytatják. És ez emberkínzás... Hogyne szabadulnának el az indulatok, ha tényleg engem, aki alapból környezetvédő lenne, de ez ne abból álljon már, hogy én szívom más füstjét, de én nem füstölök, én megetetem magam a kutyákkal, csak a kutyáknak nehogy ne tetsszen valami... Üvöltözzenek már hárman-heten a fülébe, hogy szétverik minden nap, még a WC-n is éveken át, aztán utána mondják, hogy jajj de nagy cucc! Utána vegyék félvárról! Utána ítéljenek el!
2017. márc. 30. 18:40
 30/32 Wadmalac ***** válasza:

Tettél bármit?

Panasz önkormányzatnál, szomszéddal megbeszélni?

Nem, meg kell mérgezni a kutyákat.

Ne itt panaszkodj, megvannak rá a jogi utak.

Ha meg azt nem teszed meg, inkább mérgezel, remélem le is ültetnek érte.

2017. márc. 31. 07:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!