Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Kik foglalkoznak ezzel?

Kik foglalkoznak ezzel?

Figyelt kérdés

Tudom viccesen hangzik, de én vágyom az örök fiatalságra.

Hogyha ezt szeretném kutatni minek tanuljak?

Gondolom biologia, de milyen msc képzést kéne választanom?

2010. máj. 6. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Molekuláris biosz, genetika. Amúgy nem fog sikerülni, de ezt majd te is belátod, amikor mélyebben beleásod magad a biológiába. Ez olyan dolog, hogy amit használsz, az biztos elkopik, "örökmozgó" nem létezik.
2010. máj. 6. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Abban teljesen igazat adok az előttem levőnek, hogy minden egyszer elkopik, meg, hogy nem létezik örökmozgó. De mindent lehet regenerálni, újítani...a szervezetben is. Mint ahogy az örökmozgót is újra meg lehet lökni.
2010. máj. 7. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi sem örök. Csak a változás. Akkor mégis van ami örök?
2010. máj. 14. 21:24
 4/5 anonim válasza:
A világegyetem örök ;)
2010. máj. 23. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A világegyetem se örök. Csak az emberi élet hosszához képest tűnik öröknek. Egyszer annak is lejár az ideje...csak mi primitív emberi ésszel fel sem foghatjuk, mivel még a galaxisunkat se tudtuk még maximálisan feltérképezni. Mi semmit nem tudunk a világegyetemről, csak annyit, hogy van.
2010. máj. 23. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!