Hol tudnék találi olyan kémiai anyagok elkészítéséhez szükséges "recepteket" amiket nem tanulunk iskolában?
Szeretnék csinálni különböző vegyszereket anyagokat,de nem tudom hol tudnék találni ilyen recepteket. (nemtudom például altató, DE hozzá teszem,hogy nem ezt szeretném, csak most hirtelen ez jutott eszembe)
Interneten nem találtam semmit, főleg mert nem tudok angolul. Nincs valami könyv vagy valami ahol vannak ilyen érdekes használható receptek, kísérletek?
A videómegosztón rengeteg kísérlet, meg különböző anyagok előállítása megtalálható.
Én találta már TATP receptet, inteligens gyurma receptjét, sőt még az újra aktoválható kézmelegítőben levő folyadék receptjét is megtaláltam.
Van egy Vegyi receptek című könyv, abban vannak otthon is megcsinálható receptek (festék, szappan, ilyesmik) de azt művészet beszerezni. Ezen kívül magyarul egyetemi praktikumokban találsz receptet, de ezeket nem hiszem, hogy meg tudnád csinálni.
Angolul pedig vagy szabadalmat vagy publikációt kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!