Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit csinálhatnék a pi röl,...

Tankcsapdafun002 kérdése:

Mit csinálhatnék a pi röl, egy fizika 5-ösért?

Figyelt kérdés
A pi napja,fizika

#fizika #A pi napja
2017. jan. 12. 09:00
1 2
 11/15 Tislerics Máté ***** válasza:

jajjj már! :D

ezt a 2. számrendszeres 1-esre végződő dolog csak egy érdekesség, egy vicces jelenség. Nehogy valaki komolyan vegye, amit írtam! Direkt ezért raktam :D fejet meg írtam, hogy ,,vicceskedés"! mert az is! Nyilvánvalóan nincs a Pí-nek utolsó számjegye! Akármilyen számrendszerben gondolkodunk! Végtelen sok szám van a tizedesvessző után! (true story)

2. számrendszerben ha fel is írnánk az egész számsort (ami ugye lehetetlen) de tegyük fel, hogy Chuck Norris felírja akkor 1-es lenne a végén, mert amúgy is elhagyná a 0-át ha azt kapná! De ez értelmetlen! Nincs utolsó számjegye! Na!

Bocs, ha valakit ezzel összezavartam! :)

2017. jan. 12. 15:39
 12/15 Tislerics Máté ***** válasza:
Amúgy a Grand Hotel paradoxon nagyon király! ismertem és nagyon tetszik továbbra is. Be lehetne ezt is építeni kicsit az előadásba vagy akármibe amit írnál! (kérdező!) :)
2017. jan. 12. 15:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Szegény kérdező
2017. jan. 12. 16:33
 14/15 dq ***** válasza:

Ez pl vicces és van benne Pi is:

[link]

2017. jan. 12. 17:13
 15/15 Wadmalac ***** válasza:
#14: ez baromi jó.
2017. jan. 13. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!