Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tudtok ajánlani egy jó kémia...

Tudtok ajánlani egy jó kémia könyvet, ami kb. a 0-tól felkészít egy viszonylag jó szintre?

Figyelt kérdés
Biosz szakos vagyok, annyi kémiám van, és egyszerűen nem tudom, hol kezdjem.. A mozaikos könyveket nem értem.. Van valami jobb?
2016. okt. 14. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

semelyik könyvet nem értenéd ha a közepén kezdenéd el olvasni

a filmet sem a közepén kezdjük el nézni

ha nem megy a kémia akkor vissza a 9.es tankönyvhöz, ha az sem akkor a 7.eshez

ha az sem akkor az 5. osztályos matematikához

2016. okt. 14. 22:51
 2/3 Mojjo ***** válasza:
100%

Mondjuk biosz szakosként ez nem egy előnyös felállás. Írtó gyorsan el kell kezdened tanulni. Gondolom, most áltkém van (esetleg bevkém), de hamar - talán már a jövő félévtől - jön a fizkém, szervkém, na meg az analitikai kémia, amit kedvem sincs rövidíteni, annyira szívás. Szóval ez mind elképesztő gyorsasággal a nyakadba fog szakadni. Ha a mozaikos könyvet sem érted, komoly bajok vannak. Keress egy jó magántanárt. Akár egyetemen belül. Biztos vannak jófej és tehetséges kémia tanárszakos egyetemi társak, akik vállalnák a dolgot.

Ha tényleg magad akarod, de nem megy a Mozaik sem... Hát akkor igazából passz. Talán másnak lesz konkrét tippje, de szerintem, legalább elinduláshoz keress segítséget, mert itt valami nagyon nem oké, és _garantál_, hogy ebből nem lesz diploma, ha nem teszel ellene. Hidd el, ismerem a biosz szakot, túlságosan is :)

2016. okt. 14. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Középiskola szintjén szerintem a mozaikos a legjobb.

Kérdéses persze, hogy mennyire leszel lemaradva, mennyire veszitek az elejétől, mert azért az egyetemi kémiában van eltérés a középiskolaihoz képest.

2016. okt. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!