Tudnátok nekem bármelyik Európai hegységről érdekességeket írni?

Szívesen megírjuk a házi feladatod.
17000 ft + ÁFA rendben?

Elég szépen kivitelezett hely és történelmileg is híres. Nem kell semmilyen ideával azonosulni ahhoz, hogy ott egy jót sétáljon valaki és lássa azt a kilátást.
De írhatod a Dolomitokról is, vagy használhatod a Google keresőt Európa helységek, kívánsztasz egyet és tovább kutatsz a neten, majd 2 óra múlva ledobod az értelmesebb feled az asztal melletti székre és leírod, mit találtál.
Egy földrajzi atlasz is elég lenne a kiválasztáshoz és némi keresés neten.
Én nem fikázni akarlak, de úgy látszik erre még nem vagy képes, pedig jó lenne bele tanulni, mert sok mindenben segíthet még az életben!
Egyes voltam.
Köszi a lepontozás mellé a magyarázotot. Ma már ilyet is ritkán látok. Komolyan mondom,hogy ez becsületes dolog. Nem csak lepontoz gerinc nélkül, hanem oda írja a véleményét gerinccel és vállalva a véleményét! Ritka ma az ilyen. Az ország nagyobb része nem meri felvállalni a véleményét. Úgyhogy szerintem jó gyerek vagy, csak félre értettél az elején. Komolyan mondtam a Sasfészek opciót. Elég híres és szép hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!