Hol lehet laborköpenyt venni Szegeden?
Figyelt kérdés
Sík ideg vagyok már napok óta, mert nem találok 2 teljes HETE Szegeden egy helyet, ahol laborköpenyt lehet venni... 7 üzletben voltam idáig, és semmi... Segítsetek kérlek, különben eléggé ráfázhatok. :(2016. szept. 22. 19:15
1/6 anonim válasza:
Ez olyasmi helyzet, mint amikor érettségiztem. Lejártam a lábam, hogy a sokféle változat közül a megfelelő történelematlaszt vásároljam meg előtte. Eljött a vizsga napja, és a teremben ott volt felstócolva minden változatból Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a te köpenyedet is lehet, hogy a helyszínen biztosítani fogják, és feleslegesen szaladgálsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Értelek, :) Itt csak az a gond, hogy kijelentették, hogy szeptember 26-ig akinek nincs köpeny, az egyenlő egy félévi bukással... :( Sajnos olyan ismerősöm sincs, akitől esetleg kölcsön tudnék kérni... Ha rendelek, az meg nem biztos, hogy jó lesz rám, illetve holnap már úgysem jön meg, hétfőn pedig már késő lesz.
2016. szept. 22. 19:27
3/6 GLadislaus válasza:
Egy akkora városban, mint Szeged, nehogy ne legyen már olyan munkaruházati szaküzlet, ahol lehet laborköpenyt venni... Itt már próbáltad? [link]
4/6 anonim válasza:
A szaktársaid honnan szerezték ne?
5/6 anonim válasza:
Vagyis be?
Kérdezd meg őket, hátha vlki tud mondani vlmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!