Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mivel győzhetném meg a kollégá...

Mivel győzhetném meg a kollégáimat, hogy a Holdra szállás valóban megtörtént?

Figyelt kérdés
Ők ebben nem hisznek, sőt kiröhögtek mikor azt mondtam,hogy még az asztronauták által ott hagyott modult (azt hiszem ez a neve) is látni bizonyos távcsöveken keresztül, habár ebben nem vagyok teljesen biztos. Szerintük kitaláció és kérdezték tőlem,hogy akkor a zászlót is hogyan fújta a szél a Holdon,mint ahogy azt látni lehetett videókon. Tudom, hogy van erre egy magyarázat csak én azt nem tudom.

2016. aug. 29. 18:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én azért visszakérdeznék, hogy egy fotó alapján honnan látták, hogy fújja a szél a zászlót? Az meg hogy nem esett össze, hanem ki volt simulva a zászló nagyon egyszerűen 1 merev tartó az alsó oldlaon belefűzve, egy merev rúd a felső oldalon és nem kell hozzá Nobel-díj hogy valaki ilyet megcsináljon.
2016. aug. 29. 22:27
 12/21 Salx Narval ***** válasza:
100%
Kedves Mojjo, akkor most lebeg, vagy lobog? Csak azért érdekelne mert kijavítottad a kérdezőt de te ugyanúgy lebegtetést írtál a válaszodban.:D Azt hiszem én is kedves kérdező, hogy valóban te vagy a célpont, jobb esetben csak ugratnak.
2016. aug. 30. 04:15
 13/21 Mojjo ***** válasza:
93%
@12: lehet félreérthetően írtam és neked az jött le, hogy nem lebeg, hanem lobog. Az én szándékaim szerint a nem lebeg, logob = se nem lebeg, se nem lobog.
2016. aug. 30. 08:29
 14/21 EagleHUN ***** válasza:
89%

Nagyjából megválaszolták az előttem szólók már a kérdést.

- Csordaszellemből mondják.

- Nagyon Tudatlanok.

- Vagy csak Szívatnak.

Így már csak egy dolgot tanácsolnék:

"Hüly@kkel nem szabad leállni vitatkozni!"

Szóval hagyd rájuk!

Bólógass meg "ühümmölj" szépen. Aztán menj ki a WC-re vag olyan helyre ahol nem hallják és röhögd ki magadból!

Mást nem nagyon tehetsz.

Ne hidd hogy tiszted az "ismeretterjesztés". Ha felnőtt emberek ilyen tudatlanok maradtak, azokat már meg nem győzöd semmivel sem!

(Kiforrt világképük van, ami hibás, de ami szerintük nem illik bele azt úgysem fogják elfogadni ha 1000x bizonyítod is nekik!)

Bután fognak meghalni, te meg nem, ennyi!

Más kérdés ha valaki téged kérdez valamiről és az látszik hogy tényleg többet szeretne tudni. Azt illik "megsegíteni" de csak ha tényleg jobban tudod nála az adott témát. (Azaz butaságot még véletlenül se terjessz, inkább ne mondj semmit.)

"Ne szólj szám nem fáj fejem."

"Ha meg nem szólalt volna okosabb marad."

Rengeteg erre a témára vonatkozó mondásunk van, talán érdemes azok közt is kutakodnod kicsit. :)

2016. aug. 30. 08:32
 15/21 anonim ***** válasza:
23%

Én tényként kezelem a Holdra szállást, de valljuk meg, jónéhány kiszivárogtatott felvétel nem erősítette hitünket ebben:

https://www.youtube.com/watch?v=LNAmPbsS4sI

2016. aug. 30. 09:21
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 30. 16:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is voltak olyan emberek akik nem akarják elfogadni a nyilvánvalót. Nem érdemes erőlködnöd, mert ezeket az embereket (a többségét) úgy sem tudod meggyőzni észérvekkel mert csak a saját elméletüknek hisznek.
2017. jan. 5. 21:12
 18/21 EagleHUN ***** válasza:
100%

Nézzék a NASA live-ot.

[link]

Ezt nem fogják tudni félremagyarázni mert az nem lehet hogy valakik időt és pénzt nem kímélve folyamatosan éveken keresztül "hamisítanak" ilyen felvételeket. De ha ez nem hamis, és ennyi mindent tudunk az űrben akkor már az is cáfolhatatlanná válik hogy igenis jártunk a Holdon.

2017. jan. 6. 19:41
 19/21 dq ***** válasza:
100%

#18:

mai technikával bárki eljuttathat az ûrbe rakétákat. Te is, én is:

[link]

A holdraszállás azonban nagyon sok nagyságrenddel nehezebb. Monduk úgy ezerszer nehezebb, mint szondát küldeni a Plutó felé, hiszen kell embert is cipelni levegõvel meg minden, kell még egy kilövés (a Holdról), vissza is kell jönni, stb.

És, mondjuk milliószor pocsékabb volt a technológia akkor, már ami az anyagokat vagy a számítógépeket illeti.

Ez nem bizonyít semmit.

2017. jan. 6. 22:29
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
2017. jan. 7. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!