Melyik földrészen vagy Izland?
Hát mostanában itt vagyok Gröndland könyékén,hideg van.
A feleségemmel tegnap voltunk egy gejzírnek vagy valami hasonlónál nagyon szép látvány volt.Remélem te is eljössz ide.
Üdv.: Izland
Én vagyok Izland. Valódi nevem Emil Steilsson. Bátyám Norvégia, akit Lukas Bondeviknek hívnak.
Régen mind-mind egy nagy házban éltünk: mait úgy neveztek: Kalmari Únió. Aztán Svédország egyszer csak megunta Dániát, elment, és magával vitte Finnországot is. Öten maradtunk a házban: Feröer, Grönland, a bátyám, Dánia és én.
Dánia és a bátyám kapcsolata igen különös, utálják is egymást meg nem is. Norvégiának elege lett Dániából, fogta magát és nyomtalanul eltűnt minket. Attól kezdve Dánia engem okolt azért, mert itthagyott minket, és folyamatosan szadizott engem. Bezárt egy szobába, rácsot szerelt az ablakra, és nem adott rendesen enni. Néha meg is erőszakolt a fürdőszobában. De ami meg ennél is rosszabb volt, az, hogy mennyire egyedül voltam Norvégia nélkül. Nem tehettem mást, csak tűrtem a szenvedést, hadsereg nélkül úgyse megyek sokra Dánia ellen.
1940- ben Németország megszállta Dániát, és 1944-ben én is elhúzhattam tőle a p*csába. Köszönöm Németország.
2010-ben kitört az Eyjafjallajökull, amiért egész Európa utált (kösz szépen Eyjafjallajökull), mert nem lehetett légi úton kölzekedni a hamu miatt, de ez nekem se volt túl fényes mert nem tudtam csak hajóval leugrani Norvégiához Mekizni, ugyanis nálam már nincsen mert kitört a világválság, azelőtt is csak 2 volt.
Az emberek nagy része nem tudja megkülönböztetni Norvégia és az én zászlómat.
Meg fogok halni mert ez a rohadt sziget kettétörik a lemeztektonika miatt.
Ja, és egyébként Európa nevezetű földrészen lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!