Hova kell vinni egy elhalt növényt, hogy megmondják mi végzett vele?
Figyelt kérdés
Elkezdett elhalni a borostyánom. Kíváncsi lennék az okára, hogy van mi végzett vele? Méreg vagy utcai só? Azért gondoltam a sóra, mert a növény közvetlen a járda mellett van, amit télen sóznak.
Milyen laborba kellene mintát vinni? Lehet ilyet egyáltalán?
2010. ápr. 15. 20:33
1/6 anonim válasza:
CSI majamihelyszínlelők :), szerintem valami botanikust kérdezz meg aki a növényekhez ért
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem fogják tudni megmondani. Legjobb esetben hümmög és mond valamit, ha nagy szerencséd van, akkor tényleg meg tudja mondani a tünetek alapján. Kísérletet nem fognak végezni, az tuti.
3/6 anonim válasza:
Szerintem hívd a sürgösségi botanikusokat. Ha már túl késö, akkor is küldenek néhány helyszinelö kertészt aki minden nyomot rögzítenek, és rekonstruálják az esetet. Napokon belül rács mögött lehet az elkövetö.
4/6 A kérdező kommentje:
Reméltem nem fogyatékosok nem fognak válaszolni.
*Tisztelet a kivételnek.
2010. ápr. 16. 15:19
5/6 A kérdező kommentje:
javítás...
Úgy értem fogyatékosok nem fognak.
2010. ápr. 16. 15:19
6/6 anonim válasza:
"nem fogyatékosok nem fognak válaszolni" <- ezt jól megmondtad XD
Szerintem ilyennel senki nem foglalkozik. Kiszáradt és kész. Legközelebb veszel egy másikat és jobban figyelsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!