Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hova kell vinni egy elhalt...

Hova kell vinni egy elhalt növényt, hogy megmondják mi végzett vele?

Figyelt kérdés

Elkezdett elhalni a borostyánom. Kíváncsi lennék az okára, hogy van mi végzett vele? Méreg vagy utcai só? Azért gondoltam a sóra, mert a növény közvetlen a járda mellett van, amit télen sóznak.

Milyen laborba kellene mintát vinni? Lehet ilyet egyáltalán?

2010. ápr. 15. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
CSI majamihelyszínlelők :), szerintem valami botanikust kérdezz meg aki a növényekhez ért
2010. ápr. 15. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem fogják tudni megmondani. Legjobb esetben hümmög és mond valamit, ha nagy szerencséd van, akkor tényleg meg tudja mondani a tünetek alapján. Kísérletet nem fognak végezni, az tuti.
2010. ápr. 16. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem hívd a sürgösségi botanikusokat. Ha már túl késö, akkor is küldenek néhány helyszinelö kertészt aki minden nyomot rögzítenek, és rekonstruálják az esetet. Napokon belül rács mögött lehet az elkövetö.
2010. ápr. 16. 13:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Reméltem nem fogyatékosok nem fognak válaszolni.

*Tisztelet a kivételnek.

2010. ápr. 16. 15:19
 5/6 A kérdező kommentje:

javítás...

Úgy értem fogyatékosok nem fognak.

2010. ápr. 16. 15:19
 6/6 anonim válasza:

"nem fogyatékosok nem fognak válaszolni" <- ezt jól megmondtad XD

Szerintem ilyennel senki nem foglalkozik. Kiszáradt és kész. Legközelebb veszel egy másikat és jobban figyelsz rá.

2010. ápr. 16. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!