Hol tudnák publikációkat olvasni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egyetemi, tudományos publikációkat olvasni az interneten,lehetőleg magyar nyelven.Viszont nem igazán találtam eddig semmit. Elsősorban matematikai, fizika, vagy mérnöki tudományokkal kapcsolatban olvasnék. ( ELTE,BME) Tudnátok ajánlani valamilyen weboldalt erre?2016. júl. 15. 11:13
1/4 anonim válasza:
Inkább egy nyelvtankönyvvel kezdj szerintem... "tudnÉk", ugyebár.
Egyébként meg ilyesmit egyetemi könyvtárakban keress, ne az interneten.
2/4 anonim válasza:
Először tudni is kéne, mit akarsz keresni.
Egyébként nézd meg a matarka oldalt, ott sok minden fent van online is.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És jogos, bocs a helyesírási hibáért, siettem és félreírtam...
2016. júl. 15. 12:55
4/4 anonim válasza:
Magyar nyelven ne olvass publikációkat. A tudományos közélet nyelve az angol, minden ott jelenik meg. A magyar nyelvűek általában komolytalanok, vagy nem igazi tudományos közlések, hanem ismeretterjesztésre/tömegtájékoztatásra szolgálnak.
Ha nem megy elég jól az angol akkor azt tanuld először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!