2/13 A kérdező kommentje:
Reggel itt soha se zörög mindig csak éjjel és má ölegem van belle mer vannak álataink és azér nehogy belecsapjon a házba vagy a ólakba föleg éjjel amikor kinn a legsötétebb van még azér is akkor jön amikor nem is látunk igen kinn hogy pld mi van kinn mind egyszer egy jó nagy szél levitte a tetőt nekünk de akkor még csak kicsi voltam de az is éjjel amikor nem lássuk hogy azér tudnánk azér hogy akkor egyáltalán milyen veszélybe vagyunk.
2016. júl. 13. 11:18
3/13 anonim válasza:
Fájdalmasan rossz a helyesírásod. Vihar bármely napszakban lehet, s szokott is lenni. Az égzengéstől az állatok nem kapnak sokkot, nem válik ártalmukra. Megszokják.
Van olyan állat, amelyik fél tőle (pl. egyes kutyák), de nem betegszenek bele.
4/13 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy úgy írtam de én itt nem figyelem a írásom mind mások anyira figyelik mindha valami füzetbe vyg mibe kézel tollar írnának itt nem ojan fontos helyesen írni!!!!!!
2016. júl. 13. 13:28
5/13 anonim válasza:
mer nöm az ég zörög hanöm az ufok akik nappal azér nöm zörögnek mör félnök hogy mög lássák ököt az ömbörök
6/13 anonim válasza:
Azért hiszed hogy csak éjjel zörög, mert éjjel félelmetesebb. Nappal is zörög, de akkor nem fosol, fel sem veszed.
7/13 A kérdező kommentje:
Rendbe
2016. júl. 13. 14:06
8/13 anonim válasza:
Erős a gyanúm, hogy troll-kérdés
9/13 A kérdező kommentje:
Mivan csak úgy kérdeztem ezt
2016. júl. 13. 16:25
10/13 anonim válasza:
Láttam én már reggel is vihart, sőt délután is. Bármikor jöhet egy vihar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!