Carl Sagan, mi jut róla eszedbe?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mennyien ismerik2010. ápr. 14. 13:39
11/13 anonim válasza:
Én most olvasom a Korok és démonok c. könyvét, és imádom. Ha oktatásügyi miniszter lennék, tennék róla, hogy gimnázium 9. vagy 10. osztályába kötelező olvasmány legyen. Mondjuk ha én oktatásügyi miniszter lennék, akkor arról is tennék, hogy nagyobb hangsúlyt fektessenek a természettudományos tárgyakra, és emelni ezek színvonalát. Sajnos jelenleg olyan kevés fizika/kémia/biológia szakos tanár kerül ki az egyetemről, hogy csak akkor nem jutsz be ezekre a szakokra, ha nagyon-nagyon elszúrod az érettségit. A problémák itt kezdődnek:S
19/L
12/13 anonim válasza:
Az összes,Mo- on kiadott könyvét megvettem, nagy tisztelője vagyok. Egyrészt egyetértek szkeptikus látásmódjával, másrészt csodálom hatalmas tudását. Szerintem korunk legjelentősebb tudományos ismeretterjesztő tudósa volt, a könyvei hatalmas tudástárak.Én nagyon örülök, hogy egyszer régen véletlenül belelapozgattam a Korok és Démonok c. könyvébe. Alapvetően kiszélesítette a látókörömet. Több ismerősömmel is sikerült megszerettetnem, bár volt olyan is, aki annyira nehéznek találta az Éden sárkányai-t, hogy néhány oldal után visszaadta. Helye lenne az iskolai oktatásban, szerintem is.
13/13 glock21 válasza:
Aki elaludt a Kozmosz-on az elgondolkodhat az szellemi színvonalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!