Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Biokémiai szempontból mi a...

Biokémiai szempontból mi a különbség a rothadás és a rohadás között?

Figyelt kérdés
Részletesen milyen folyamatok zajlanak le az egyes események alatt? Milyen anyagok keletkezek? Hogyan kell otthon egy fürt szőlőt rohasztani, illetve rothasztani, és hogyan érzem (vagy hogyan mutatható ki) a keletkezett anyagok jelenlétét?

2016. jún. 18. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
27%
a rothadás jellemzően anaerob
2016. jún. 19. 10:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A két szó ugyanazt jelenti.

[link]

2016. jún. 20. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!