Mitől savanyú a savanyúkáposzta?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 12:26
1/3 anonim válasza:
Tele van szerves savakkal. Van benne ecetsav, tejsav és citromsav.
2/3 anonim válasza:
Az erjedés során keletkező anyagoktól, savaktól.
3/3 anonim válasza:
A tejsavtól.
Persze ecetsav is lehet benne, meg citromsav is, akkor viszont már hamisították - azaz nem magától savanyodott meg, hanem siettették...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!