Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Természeti jelenség vagy...

Természeti jelenség vagy esetleg valami komolyabb?

Figyelt kérdés

Elnézést először is ha rossz a kiválasztott téma.

Na a történet.:Tegnap 05.26-án csütörtök este 7órakor indultunk a haverokkal bulizni egyet a közeli tó partján jól feltankoltak a srácok itallal (tudni kell rólam nem szoktam lerészegedni csak szórakozni járok ki)És történt ez olyan 23:55-kor hogy mondtam a srácoknak elmegyek pisilek már egyet így is tettem arrébb mentem egy kicsit. A többiek izgatottan hívtak engem éjfél után 20perrcel hogy hol az anyám kínjába keveredtem már el, nagy nehezen fel tudtam emelni a telefont a fülemhez hogy megszólaljak.Iszonyatos bizsergés fogta el a kezem a lábam a fejem és az elmúlt percekre nem emlékszem volt pár felvétel is hogy mint egy tudatán kívüli zombi oda sétálok hozzájuk köszönök leülök a padra és nézek ki a fejemből volt ott sutyorgás hogy hívjunk mentőt mert tuti be diliztem de szerencsére nem hívtak,haza vittek voltak olyan rendesek és ma ahogy felkeltem (szerencsére nem volt meló) kb arra az időre emlékszem mikor kiindultunk bulizni 2 feles volt bennem nem hinném hogy ettől volt de ki tudja valaki valami ötlet hogy most mi lehetett ez? volt már valakinek hasonló? :s

2016. máj. 27. 16:56
 1/4 Mojjo ***** válasza:
75%
Biztos, hogy az a sok gomba, amit a pörköltbe tettetek, mind csiperke volt?
2016. máj. 27. 17:30
 2/4 anonim válasza:
Mi van a videoval? Muti
2016. máj. 27. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Aki nem szokott inni, annak két feles is be tud tenni.
2016. máj. 28. 12:11
 4/4 Wadmalac ***** válasza:

Nem tart még mindig a hatás? Mert maga a leírás is állati kaotikus. Vagy baromi hiányos, vagy időrendileg jól meg van borulva.

Javaslom az ivás elkerülését.

A leírás káosza emlékeztet egy alvásparalízises élményre, nem kizárt, hogy nálad ilyet válthat ki az alkohol is.

Ha tényleg csak két felest ittál, egy fél üvegtől látnád Lenint fluoreszkáló pizsamában. És lehet, hogy ezt látnád utoljára.

2016. máj. 30. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!