Hogy lehet folytonossá tenni a Hyperoperátort?
Nagyon gyanús nekem ez a kínai wiki oldal.Ha közvetlenül megnyitom az oldalt akkor az & jelről ír valamit kínaiul.
Először lefordítja mindegy hogy nyelvfelismerést adom meg vagy a kínai nyelvet, majd hirtelen visszaáll így eltűrtetve a lefordított szöveget.
Ott van fenn valami facebook linknek látszó link, de kínába a facebook tiltott eleve, mit keres az ott? Ha rámegyek megnyit egy másik kínai wikit és aztán meg a google fordítóból eltűnik az a facebook szó mintha sose lett volna ott.
Jó kérdés, hogy vajon kínából nézve mennyi eltérés lenne a wiki eme oldalának.
A gondok nem csak a kínai wikivel vannak , hanem még ezzel az oldallal is, ezért használom ezt amit szintén nem lehet rendesen beírni a bürokrácia miatt:
pastebin pont com/ZwZ9dCeK
A pastebines oldalt eleve az itt lévő Kínát utánzó linktiltás miatt vezettem be mivel megtiltotta a gyk hogy elküldjem a választ, a vicc az hogy a pastebin-es linket se lehet belinkelni rendesen itt.
Ha nem menne, alernatív link: [link]
"Először lefordítja mindegy hogy nyelvfelismerést adom meg vagy a kínai nyelvet, majd hirtelen visszaáll így eltűrtetve a lefordított szöveget."
Mármint ha a linket átadom a google fordítónak, ez kimaradt.
Aki tud kínaiul meg ezt a hyper-t is tudja akkor az vagy ott a google fordítóba vagy az én linkeimen meg tudja nézni a kínai wikit. Vagy különböző proxy-kon meg vpn-eken keresztül is próbálkozhat és összehasonlíthatja hogy mennyire egyezik, akinek lehetősége van megnézheti direktbe kínából. Ezek után kétségem van hogy mennyire eredeti ez a wiki-s oldal. Ugye a wiki elveinek ez eleve teljesen szembemegy ahogy az ott működik, mondanom se kell hogy miért.
Nem értem mi lett a linkkel. Mindegy, itt van újra a rendes link:
Megnéztem azt a kínai wiki-t mit ír. Fordítót segítségül hívva meg a forrásokat amikre hivatkozik azokat megnézve meg az angol wiki-t is megnézve sehol nem láttam hogy folytonossá lenne téve hogy valahol arról írnának. Kivéve a kínai wikin egy képet ami alá az is oda van írva többek között hogy nincs forrás megjelölve. Miért nem így van például, nekem nem triviális :
Alternatív link:
2 külön színnel 2 különböző interpolációt illesztetem rá. Igazából többet is kipróbáltam, de olyan nagy különbségek nem voltak.
Az interpolációkra vannak megkötések, pl. minden y-ra (főleg, ha y>1), ha x tart a +végtelenbe, akkor:
x[y]x / x[y+epszilon]x = 0,
Bármekkora pozitív epszilon esetén (pl. 0.1-re érdemes kipróbálni). Ennek a magyarázata, hogy a nagyobb iteráltságú műveletek gyorsabban is növekszenek/növekedjenek, mint a kisebb iteráltságúak.
Erre talán csak egy jó interpoláció létezik, vagy egy sem. Ha találsz ilyet, szólj azonnal, kérlek! Én ezzel már 10 éve foglalkozom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!