Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tudnátok köteteket ajánlani...

Tudnátok köteteket ajánlani amiből gyakorolhatok fizikaversenyre?

Figyelt kérdés
Üdv! Idén életemben először részt vettem egy fizikaversenyen és bejutottam az országos döntőbe. Az interneten található feladatokat már kitöltöttem és az elméletet is megtanultam, most arra lennék kíváncsi, hogy milyen könyvekból gyakorolhatnék számításos feladatokat. Lehetőleg olyan kéne amiben piszkosul nehéz feladatok vannak, mert azzal jobban fejlődök, másrészt a versenyen sincsenek könnyű feladatok. Előre is köszönöm.

2016. ápr. 11. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

333 Furfangos feladat fizikából (Gnadig Péter, Honyek Gyula, Vigh Máté)

Minden féle tematikájú feladatot tartalmaz, de ami többé teszi ezt a könyvet, mint társai -már ha a feladatok minősége nem lenne elég- az a könyv közepén található rásegítés (télleg csak egy kis lökés) és a könyv végében található részletes megoldás több féle módon.

Azt muszáj megemlítenem, hogy a könyv értékét növeli, hogy a retro fizika feladatokból is válogattak bele.

Illetve a KöMaL honlapján rengetek fizika feladat és topic vár.

2016. ápr. 11. 21:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2016. ápr. 11. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 12. 01:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is :)de csak 9.-es vagyok még és az oktv nagy falatnak tűnik nekem
2016. ápr. 12. 06:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy klasszikus a Dér-Radnai-Sós néven ismert példatár - bárelvileg érettségire készülőknek meg felvételizőknek, de tán valamire jó, a nehézség témánként több csoportba van osztva.

Ha óhajtod, elküldöm pdf-ben.

2016. ápr. 12. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Ennyit kellene tudnod c. fizika példatár. 2 kötete van, sárga színű borító.
2016. ápr. 13. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!