Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van aki boncolt mar házilag?

Van aki boncolt mar házilag?

Figyelt kérdés

Az egerfogom fogott egy egeret es eszembe ötlött h milyen jo lenne felboncolni. Ajánlott nem ajánlott? Csinaltatok mar ilyet? Mik kellenek hozza?

16/f

2016. márc. 24. 23:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy deszka, néhány szeg/gombostü, éles kés.
2016. márc. 24. 23:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Suliban boncoltunk patkányt meg békát. De azok tartósítva voltak valamivel.

Én a gumikesztyűt javaslom leginkább.

2016. márc. 25. 00:11
 3/12 anonim válasza:
41%
Szerintem undorito
2016. márc. 25. 00:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gumikesztűt mindenképp húzzál. És próbáld meg nem elvágni az ujjadat. :)
2016. márc. 25. 00:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Falun élek. Mamámmal már boncoltunk pontyot, csirkét, kacsát...és disznót is (habár azt a hentes csinálta, mi csak néztük).

Az egeret nem ajánlom. Nem hinném, hogy ez túl higénikus lenne. Inkább vegyél akkor már valami barmofit normális helyről. Levágod, aztán boncolhatod és a végén még meg is eheted. Ennyi.

2016. márc. 25. 01:24
 6/12 Ozmium42 ***** válasza:
100%
Én nyulat boncoltam. Közel áll anatómiában az egérhez, de mivel nagy, jóval könnyebb bánni vele.
2016. márc. 25. 01:52
 7/12 Walter_Dornberger ***** válasza:
100%

a folyadéknak denszesz (denaturált szesz) megteszi. Ne higítsd, és többszöröse legyen a tömege a bele rakott állati maradványnak, mert annak víztartalma higítja.

Fel lehet boncolni bármit, azért embert ne boncolj!

Ami az óvintézkedéseket illeti:

védőkesztyű és védő plexi álarc ami az egész arcodat védi a rácseppenéstől. (olyan fejpántos egész arcot takaró eszköz)

Ha el akarod tenni valamelyzik részét vagy az egészet, csavaros zárókupakos üvegbe tedd, alkohollal öntsd fel! a zárás előtt 2-4 rétegre hajtott folpackot tegyél a csavarzár alá, így biztos nem lyukad ki a záráskor.

Vigyázz ruhád tisztaságára!

A boncolni kívánt testet ne tartogasd sokáig, mert megrohad.

2016. márc. 25. 03:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi biológiaórán csirkét boncoltunk, pontosabban a tanár, mi meg néztük.
2016. márc. 25. 08:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nem hittem h Ennyi fog jönni 😃😃

Patikában be lehet szerezni ilyen plexi védő maszkot? Es akk ugy kell elokeszuteni h a szöggel/gombostűvel a megy vegtagjat kfeszitem a deszkára?

Valszeg nme tennék el belole semmit csak erdekel a dolog h milyen is belülről mert meg élőben nem lattam ilyet:))

2016. márc. 25. 08:53
 10/12 anonim válasza:
0%
Egy sorozatgyilkos születésének lehetünk szemtanúi.
2016. márc. 25. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!