Van aki boncolt mar házilag?
Az egerfogom fogott egy egeret es eszembe ötlött h milyen jo lenne felboncolni. Ajánlott nem ajánlott? Csinaltatok mar ilyet? Mik kellenek hozza?
16/f
Suliban boncoltunk patkányt meg békát. De azok tartósítva voltak valamivel.
Én a gumikesztyűt javaslom leginkább.
Falun élek. Mamámmal már boncoltunk pontyot, csirkét, kacsát...és disznót is (habár azt a hentes csinálta, mi csak néztük).
Az egeret nem ajánlom. Nem hinném, hogy ez túl higénikus lenne. Inkább vegyél akkor már valami barmofit normális helyről. Levágod, aztán boncolhatod és a végén még meg is eheted. Ennyi.
a folyadéknak denszesz (denaturált szesz) megteszi. Ne higítsd, és többszöröse legyen a tömege a bele rakott állati maradványnak, mert annak víztartalma higítja.
Fel lehet boncolni bármit, azért embert ne boncolj!
Ami az óvintézkedéseket illeti:
védőkesztyű és védő plexi álarc ami az egész arcodat védi a rácseppenéstől. (olyan fejpántos egész arcot takaró eszköz)
Ha el akarod tenni valamelyzik részét vagy az egészet, csavaros zárókupakos üvegbe tedd, alkohollal öntsd fel! a zárás előtt 2-4 rétegre hajtott folpackot tegyél a csavarzár alá, így biztos nem lyukad ki a záráskor.
Vigyázz ruhád tisztaságára!
A boncolni kívánt testet ne tartogasd sokáig, mert megrohad.
Köszönöm a válaszokat nem hittem h Ennyi fog jönni 😃😃
Patikában be lehet szerezni ilyen plexi védő maszkot? Es akk ugy kell elokeszuteni h a szöggel/gombostűvel a megy vegtagjat kfeszitem a deszkára?
Valszeg nme tennék el belole semmit csak erdekel a dolog h milyen is belülről mert meg élőben nem lattam ilyet:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!